Νέα πρόσωπα για την «Επιχειρηματική Πρωτοβουλία» του Μάρκου Δέμπα [φωτογραφίες]

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας παρουσίασε 13 νέους υποψήφιους, καθώς και τους στόχους του συνδυασμού-Στόχος για τον απερχόμενο αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου «η νίκη του επαγγελματία»

Άλλα 13 πρόσωπα προστίθενται στον συνδυασμό «Επιχειρηματική Πρωτοβουλία. Στηρίζω-Τολμώ-Επιχειρώ» (διαβάστε τα υπόλοιπα ονόματα του συνδυασμού εδώ) με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκο Δέμπα με τους υποψήφιους να παρουσιάζονται το πρωί της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου 2017 από το ξενοδοχείο GALAXY.

Όπως ανέφερε ο κ. Δέμπας, στόχος του συνδυασμού, πέρα από τη νίκη στις εκλογές του Επιμελητηρίου Καβάλας οι οποίες θα πραγματοποιηθούν 10-12 Δεκεμβρίου 2017 σε Θάσο και Καβάλα, είναι η οικονομική αυτοτέλεια του Επιμελητηρίου και ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στο οικονομικό και επιχειρηματικό «γίγνεσθαι» της περιοχής, η ανάταση της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας, με δράσεις δικτύωσης των επιχειρηματιών, με παράλληλη δυναμική παρουσία στο εξωτερικό, η ανάδειξη και πιστοποίηση των τοπικών προϊόντων, καθώς και η προσέλκυση επενδύσεων.

«Μέλημά μας η προστασία του επιχειρηματία με δράσεις φοροτεχνικής και νομικής υποστήριξης, επιμορφωτικών σεμιναρίων εκπαίδευσης και κατάρτισης, παροχής συμβουλών για αναπτυξιακά προγράμματα και πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων. Με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και έχοντας πλέον τη γνώση και την εμπειρία, είμαστε έτοιμοι να αναδείξουμε το Επιμελητήριο ως τον πλέον αξιόπιστο και ακούραστο σύμβουλο της μικρομεσαίας επιχείρησης και του ελεύθερου επαγγελματία. Το όραμά μας είναι ξεκάθαρο και συγκεκριμένο. Οι στόχοι μας είναι μετρήσιμοι και ρεαλιστικοί. Επιδίωξή μας είναι μόνο η νίκη του επαγγελματία. Σας θέλουμε δίπλα μας, σας θέλουμε μαζί μας», δήλωσε ο κ. Δέμπας.

Στη συνέχεια παρουσίασε τα 14 νέα μέλη του συνδυασμού, πολλά από τα οποία ασχολούνται για πρώτη φορά με τα κοινά του Επιμελητηρίου και δραστηριοποιούνται στους δήμους Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου, ενώ τόνισε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες ενημερωτικές εκδηλώσεις κατά τις οποίες θα παρουσιαστεί αναλυτικά το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Τα νέα ονόματα του συνδυασμού

Σιμέλα Λαζαρίδου, Άννα Δομουτζόγλου, Στράτος Χατζηγερακούδης, Γιάννης Χατζησάββας, Κώστας Χατζάτογλου, Δημήτρης Νεστορίδης, Στέλιος Στεργιόπουλος, Γιάννης Κούτρας, Σπύρος Κετζετζής, Παντελής Στυλιανού, Μιχάλης Μεταξάς, Σταύρος Μανίτσας, Γιάννης Χάιδος και ο Κοσμάς Ρέμπας (ο οποίος απουσίαζε από την εκδήλωση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων).