«Καρφιά» Τσατσούλη σε Ζησίμου για τα δρομολόγια: Κάποιος ή ήταν απών ή σκόπιμα παραποιεί την αλήθεια…

Απάντηση του απερχόμενου προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας στον επικεφαλής της παράταξης «Ανανέωση τώρα»

Για πρώτη φορά από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου στο Επιμελητήριο Καβάλας ενόψει της διαδικασίας του Δεκεμβρίου που θα οδηγήσει στην εκλογή νέας Διοίκησης, παρεμβαίνει δημόσια ο απερχόμενος και επί 11 χρόνια πρόεδρος του ΕΒΕ Καβάλας Άγγελος Τσατσούλης, με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση του Παύλου Ζησίμου για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πρίνου-Καβάλας και τον ρόλο που, κατά τον υποψήφιο πρόεδρο πάντα, θα έπρεπε να έχει το Επιμελητήριο (διαβάστε την εδώ).

Ως «άκαιρο» και «άτοπο» χαρακτηρίζει ο κ. Τσατσούλης το γεγονός ότι ο κ. Ζησίμου επέλεξε το συγκεκριμένο θέμα της Θάσου για να αντιπολιτευτεί μια Διοίκηση που και ο ίδιος ανήκει επί… 11 χρόνια!

Ο απερχόμενος πρόεδρος υπενθυμίζει στον επικεφαλής του επιμελητηριακού συνδυασμού «Ανανέωση τώρα» μια σειρά από δράσεις που υλοποίησε το Επιμελητηρίο κατόπιν λήψης ομόφωνων αποφάσεων τις οποίες, «θα έπρεπε να τις θυμάται», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της απάντησης Τσατσούλη.

Όσο επιμένει στην προσβολή και δυσφήμιση της απερχόμενης Διοίκησης τόσο θα του απαντάμε με τα έργα μας και τις πράξεις μας

«Επειδή η επιλογή μας να μην απαντάμε σε προκλήσεις υποψηφίων προέδρων έχει εκληφθεί ως αδυναμία, σας ενημερώνουμε ότι από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της η απερχόμενη Διοίκηση, ασχολήθηκε πρωτίστως και με το θέμα της πορθμειακής  γραμμής Καβάλα-Πρίνος.

Μετά από πληθώρα επιστολών – επαφών και με  αποκορύφωμα τον αποκλεισμό  του λιμανιού της Καβάλας, προκειμένου να αναδείξουμε το πρόβλημα της πορθμειακής σύνδεσης, με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι ένα μέλος της απερχόμενης Διοίκησης δεν γνωρίζει τις δράσεις της Διοίκησης της οποίας είναι μέλος της 11 χρόνια.

Λογικό, διότι την τελευταία 6ετία είχε 13 παρουσίες στις 68 του Διοικητικού Συμβουλίου και καμιά παρουσία στις δράσεις της.

Όσο επιμένει στην προσβολή και δυσφήμιση της απερχόμενης Διοίκησης, τόσο θα του απαντάμε με τα έργα μας και τις πράξεις μας.

Το πεδίο που διάλεξε ως αντιπαράθεση για τη  Θάσο είναι άκαιρο – άτοπο, αφού ιδιαίτερα το νησί της Θάσου έτυχε ειδικής μεταχείρισης τόσο με τη δημιουργία παραρτήματος για την εξυπηρέτηση των επιχειρηματιών του νησιού, όσο και μία σειρά δράσεων που αφορούν το νησί της Θάσου.

  • Ενίσχυση τοπικών σωματείων
  • Συμμετοχή και χρηματοδότηση σε εκθέσεις τουρισμού που αφορούσαν κύρια το νησί του νομού μας
  • Διοργάνωση πολλών σεμιναρίων – εκδηλώσεων και Διοικητικών συμβουλίων στο παράρτημά μας στη Θάσο
  • Συμμετοχή του Επιμελητηρίου με οικονομική ενίσχυση στον Οργανισμό Τουρισμού Θάσου

Καθώς επίσης και ποικίλες δράσεις του Επιμελητηρίου Καβάλας στον ΕΟΑΕΝ (Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών)

Όλα τα μέλη του Δ.Σ. γνωρίζουν και τις δράσεις μας και όσες αποφάσεις έχουν ληφθεί ομόφωνα. Είναι τουλάχιστον περίεργο για κάποιο μέλος του Δ.Σ. να μη γνωρίζει αυτά. Προφανώς, ή ήταν απών ή σκόπιμα παραποιεί την αλήθεια.

O πρόεδρος
Άγγελος Τσατσούλης