«Ζεσταίνεται» το παιχνίδι στο Επιμελητήριο. Στην «κόντρα» για τα δρομολόγια Πρίνου-Καβάλας και ο Μάρκος Δέμπας

Ο νυν αντιπρόεδρος και υποψήφιος πρόεδρος απαντά και αυτός στην ανακοίνωση του Παύλου Ζησίμου

ΟΜάρκος Δέμπας αποφάσισε να σηκώσει το «γάντι» που του πέταξε ο Παύλος Ζησίμου και να τοποθετηθεί και αυτός σχετικά με την υποβάθμιση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Πρίνου-Καβάλας. Υπενθυμίζεται ότι ο δεύτερος με ανακοίνωσή του το βράδυ της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου 2017 (διαβάστε την εδώ) είχε προκαλέσει τους «συνυποψηφίους του που σήμερα ασκούν Διοίκηση στο Επιμελητήριο Καβάλας» να λάβουν ξεκάθαρη θέση για το θέμα.

Ο νυν αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιχειρηματική Πρωτοβουλία 2017» γνωστοποιεί στον κ. Ζησίμου ότι ο δικός του συνδυασμός ήταν ο μοναδικός από όσους «κατεβαίνουν» στις επιμελητηριακές εκλογές του Δεκεμβρίου που όχι μόνον παρέστη στην πρώτη ανοιχτή συνάντηση των κατοίκων της Θάσου αλλά επιπλέον κατέθεσε εκεί και προτάσεις.




Ο κ. Δέμπας κάνει λόγο για «παιχνίδια εντυπώσεων» από τον συνδυασμό Ζησίμου, ενώ υπογραμμίζει ότι ο ίδιος, Θάσιος ων στην καταγωγή, γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα του νησιού με τα οποία έχει και στο παρελθόν ασχοληθεί θεσμικά ως μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της απάντησης Δέμπα.

Η Θάσος ήταν πάντα εδώ, κύριε Ζησίμου, δεν ανακαλύφθηκε τώρα, ένα μήνα πριν τις επιμελητηριακές εκλογές..

«Ευχαριστούμε τον κ. Ζησίμου που θεωρεί βέβαιη την εκλογή μας στη διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε ότι ενώ στην πρώτη ανακοίνωσή του για το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με το νησί της Θάσου, καλεί τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας να παρέμβει, με δεύτερη ανακοίνωσή του κι αφού έχει λάβει την αποστομωτική απάντηση από τον Πρόεδρο του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Καβάλας, ζητά εκ νέου από τους “υποψήφιους και παράλληλα ασκούντες διοίκηση σήμερα” να παρέμβουν!

Ο κ. Ζησίμου θα πρέπει να γνωρίζει, ότι ως μέλος της Διοίκησης που είμαι, μέχρι και την λήξη των εκλογών,  συντάξαμε στις 6 Νοεμβρίου 2017 και εστάλη επιστολή προς το ΣΑΣ, ενώ και ως υποψήφιος πρόεδρος και για λογαριασμό μου, ο υποψήφιος του συνδυασμού μας κ. Κωνσταντίνος Στούπος παρέστη με θέσεις και προτάσεις μας, στην μεγάλη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Καλλιράχη της Θάσου από την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (όπου εσείς πράγματι απουσιάζατε).

Να τονίσω ότι όχι μόνο από τη θέση, ως μέλος της Διοικούσας του Επιμελητηρίου Καβάλας, αλλά και ως ενεργό μέλος της Διοίκησης της Θασιακής Ένωσης Καβάλας, πρωτοστατώ και λόγω καταγωγής, σε όλες τις δράσεις που αφορούν το νησί της Θάσου.

Κατανοούμε την αδυναμία του να κρατηθεί με άλλους τρόπους στην επικαιρότητα, όπως και την αδυναμία του να κρύψει την επί 11 χρόνια αδιαφορία του για τις δράσεις του Επιμελητηρίου, διάστημα κατά το οποίο ήταν μέλος της διοίκησης.

Οι επαγγελματίες της Θάσου γνωρίζουν πολύ καλά ότι σε παιχνίδια εντυπώσεων δεν θα έμπαινα ποτέ ούτε εγώ, ούτε τα μέλη του συνδυασμού μου.

Η Θάσος ήταν πάντα εδώ, κύριε Ζησίμου, δεν ανακαλύφθηκε τώρα, ένα μήνα πριν τις επιμελητηριακές εκλογές.

Αφήστε τις προσωπικές επιθέσεις και μπείτε στην  ουσία, πείτε μας τις θέσεις και τις προτάσεις σας.

Εκεί θα κριθούμε όλοι.

Μάρκος Δέμπας
Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καβάλας
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ