Άγγελος Τσατσούλης: Ελάχιστη υποχρέωση προστασίας της τιμής και της υπόληψής μου η άμεση προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας ζητάει από τον λογιστή Νικόλαο Πατέλη να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα, αλλιώς...

O Άγγελος Τσατσούλης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση-δήλωση:

«Πληροφορήθηκα από την ιστοσελίδα τοπικής εφημερίδας ότι, ο κ. Νικόλαος Πατέλης απέστειλε σε όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» για τις επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές στη Καβάλα, e -mail στο οποίο αφήνει σαφείς υπαινιγμούς για τη νομιμότητα των επιμελητηριακών εκλογών του έτους 2006. Καλώ τον κ. Ν. Πατέλη να διευκρινίσει άμεσα και πλήρως τους εν λόγω υπαινιγμούς του και ιδίως να εξηγήσει : α) για ποιο λόγο δεν είχε ο Επιμελητηριακός Θεσμός το έτος 2006 μία νόμιμη και 100% αντικειμενική Εκλογική Διαδικασία και εκλογική επιτροπή, όπως υποστηρίζει, β) τί ακριβώς γνωρίζουν 100άδες άτομα και στους τρεις συνδυασμούς σε σχέση με τις εκλογές του 2006, η δημοσιοποίηση του οποίου θα επιφέρει πολύ σημαντικό πλήγμα στο κύρος του θεσμού, όπως διατείνεται.

»Η υποβολή, μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια, αόριστων αφορισμών και ψευδών ισχυρισμών για λόγους προεκλογικών σκοπιμοτήτων και μόνο, οι οποίοι θίγουν την Εκλογική Επιτροπή των εκλογών εκείνων, επικεφαλής της οποίας ήταν Δικαστικός Λειτουργός του Πρωτοδικείου Καβάλας, αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγη από αυτές και εμένα προσωπικά ως επικεφαλής του, δεν μπορεί φυσικά να μείνει δικαστικώς αναπάντητη. Ελάχιστη υποχρέωση προστασίας της τιμής και της υπόληψής μου από κάθε κοινή κακοήθεια υπαγορεύει την ανάγκη άμεσης προσφυγής στην Ελληνική Δικαιοσύνη».