Δείτε πώς μια δήλωση του Μάρκου Δέμπα κατάφερε να εξοργίσει ακόμα και τον (ήρεμο) Κίμωνα Παπαδόπουλο! [βίντεο]

Σε υψηλούς τόνους on camera απάντηση του επικεφαλής του συνδυασμού «Για εσένα» στα περί... «συγκοινωνούντων δοχείων»

Αν και καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ο Κίμων Παπαδόπουλος «κινήθηκε» σε ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους επιλέγοντας συνειδητά, όπως κατ’ επανάληψη έχει δηλώσει, μακριά από το «σκληρό ροκ» της κόντρας μεταξύ του Μάρκου Δέμπα και του Παύλου Ζησίμου, μια δήλωση του απερχόμενου προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας στάθηκε αρκετή για να εξοργίσει ακόμη και τον επικεφαλής του συνδυασμού «Για εσένα».

Το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2017, λίγο προτού ξεκινήσει η προγραμματισμένη για τις 15:30 συνέντευξη Τύπου της Fraport στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου, ο Κίμων Παπαδόπουλος προχώρησε σε δήλωση στα τοπικά ΜΜΕ εξ αφορμής μιας δήλωση του Μάρκου Δέμπα που έγινε νωρίτερα το πρωί.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, ο κ. Δέμπας αναφέρθηκε στους συνδυασμούς «Για εσένα» και «Ανανέωση τώρα» (του Παύλου Ζησίμου) ως… «συγκοινωνούντα δοχεία», υπαινισσόμενος προφανώς την ύπαρξη προγραμματικής συμφωνίας στο πλαίσιο της επόμενης μέρας στο Επιμελητήριο της Καβάλας.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, η δήλωση αυτή του απερχόμενου προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας ενόχλησε σφόδρα τον Κίμωνα Παπαδόπουλο ο οποίος ένιωσε προσβεβλημένος, τόσο αυτός όσο και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού του οι οποίοι, όπως τόνισε, είναι «φρέσκα» άτομα με «φρέσκιες» ιδέες που «μπήκαν» στο «παιχνίδι» των επιμελητηριακών εκλογών για να προσφέρουν και όχι για να γίνουν μέρος κάποιας «συμφωνίας».

Επιπρόσθετα, ο κ. Παπαδόπουλος έστειλε «μηνύματα» προς πάσα κατεύθυνση να μην εμπλέκεται το όνομά του με ανάλογη «ευκολία» από κανέναν, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει «μπηχτές» σε όσους πολιτεύονται μέσω «συμβούλων» και… κινητών τηλεφώνων.

Δείτε όλη τη δήλωση του επικεφαλής του συνδυασμού «Για εσένα»: