«Συνωστισμός» στο αεροδρόμιο της Καβάλας: Έρχεται και η Eurowings!

Η γερμανική αεροπορική εταιρία μεταφέρει όλες τις πτήσεις της από Θεσσαλονίκη στο «Μέγας Αλέξανδρος» μέχρι και τον Μάρτιο

Μετά την EasyJet και η Eurowings αποφάσισε να μεταφέρει άμεσα όλες τις πτήσεις της από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης στο αεροδρόμιο της Καβάλας. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα γίνεται μέχρι και το τέλος των έργων στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, δηλαδή τον προσεχή Μάρτιο. Αρχικά η Eurowings θα μεταφέρει όλους τους επιβάτες της στην Καβάλα με ναυλωμένα λεωφορεία. Ωστόσο αυτό θα σταματήσει κάποια στιγμή και οι επιβάτες που έκλεισαν με την Eurowings θα πρέπει να πηγαίνουν στο αεροδρόμιο της Καβάλας από μόνοι τους.

Ήδη στο σύστημα κρατήσεων, η εταιρεία πουλά εισιτήρια για Καβάλα και όχι για Θεσσαλονίκη. Η εταιρία τη χειμερινή περίοδο πετά από Θεσσαλονίκη και τώρα από Καβάλα για Στουτγάρδη, Ντίσελντορφ και Κολονία.

Υπενθυμίζεται πως από την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 στην Καβάλα μετέφερε τις πτήσεις της η EasyJet (διαβάστε σχετικά εδώ και εδώ), αρχικά μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου και αναμένεται η απόφασή της για το τι θα πράξει μετά.