«Για εσένα»: Επαφές με φορείς και «μπηχτές» για τις πρακτικές Δέμπα-Ζησίμου

Αντιπροσωπεία του συνδυασμού του Κίμωνα Παπαδόπουλου βρέθηκε σε Περιφερειακή Ενότητα, δήμο και Επιμελητήριο Καβάλας

Στη Σελίδα του συνδυασμού «Για εσένα» που διεκδικεί τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας με επικεφαλής τον Κίμωνα Παπαδόπουλου «ανέβηκαν» τρεις φωτογραφίες από επαφές που είχαν υποψήφιοι σύμβουλοι με φορείς του νομού. Τις φωτογραφίες συνοδεύει μια ανακοίνωση που δεν παραλείπει να «καυτηριάσει» τις προεκλογικές τακτικές των άλλων δύο συνδυασμών.

Συγκεκριμένα, ο Κίμων Παπαδόπουλος χαρακτηρίζει ως «ρεσιτάλ αλληλοσπαραγμού» που δεν έχει καμία επαφή με τα «θέλω» των επιχειρηματιών την «κόντρα» μεταξύ του Μάρκου Δέμπα και του Παύλου Ζησίμου που καλά κρατεί μέχρι και λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της επιμελητηριακής κάλπης.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης Παπαδόπουλου-«Για εσένα».

Με την Αντιδήμαρχο Καβάλας Μαρία Φραντζεσκάκη

«Λίγες μέρες μας χωρίζουν από τη μεγάλη γιορτής της Δημοκρατίας που είναι –ή που, τουλάχιστον, θα έπρεπε να είναι– η προσφυγή στις κάλπες για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο Επιμελητήριο Καβάλας.

Όσο πλησιάζει η ημέρα των εκλογών τόσο κλιμακώνεται η «ένταση» μεταξύ των δύο επικεφαλής των συνυποψήφιων συνδυασμών. Εντελώς «αποκομμένοι» από τις ανάγκες της εποχής, απομονωμένοι από τα «θέλω» της κοινωνίας και των επιχειρηματιών, συνεχίζουν απτόητοι ένα άνευ προηγουμένου ρεσιτάλ «αλληλοσπαραγμού» που όχι μόνον έχει κουράσει αλλά και που πλέον βλάπτει το κύρος του θεσμού που οι ίδιοι «κόπτονται» ότι θέλουν να υπηρετήσουν.

Εμείς συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο που χαράξαμε από την πρώτη στιγμή που πήραμε την απόφαση να διεκδικήσουμε την ψήφο των συναδέλφων επιχειρηματιών μας. Με συνέπεια και μεθοδικότητα συνεχίζουμε να δίνουμε τη «μάχη» της ουσίας και όχι των εντυπώσεων, μακριά από «τσιτάτα», «αιχμηρές» ανακοινώσεις και πολωτικά σποτάκια στο διαδίκτυο και την τηλεόραση. Εμείς συνεχίζουμε τις επαφές μας απευθείας με τους επιχειρηματίες αλλά και με τους φορείς του νομού Καβάλας, πρόσωπο με πρόσωπο. Ακούμε τα προβλήματα και τις αγωνίες τους που είναι και δικές μας. Αφουγκραζόμαστε απόψεις και θέσεις τις οποίες και έχουμε σκοπό να τις εντάξουμε, αύριο ως η νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας, στον σχεδιασμό μας.

Στα πλαίσιο αυτής της λογικής επισκεφτήκαμε το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (Διοικητήριο) εκεί είχαμε συνεργασία με τους προϊσταμένους της Διεύθυνσης Ανάπτυξης ΠΕ Καβάλας, εκεί όπου αποτυπώνεται ο «σφυγμός» ενός μεγάλου κομματιού της ντόπιας επιχειρηματικότητας.

Πολυπρόσωπη αντιπροσωπεία του συνδυασμού μας βρέθηκε επίσης στην έδρα του Επιμελητηρίου Καβάλας όπου είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε υπεύθυνα για όλες τις οργανωτικής λεπτομέρειας της επερχόμενης εκλογικής διαδικασίας.