Εκλογές στο Επιμελητήριο Καβάλας: Τα πρώτα ανεπίσημα αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση στο Εξαγωγικό και στο Τουριστικό Τμήμα, απομένουν το Εμπορικό, το Υπηρεσιών και το Μεταποίησης-Ποιος έχει ξεκάθαρο προβάδισμα-Συγκρατημένοι οι υποψήφιοι καθώς τίποτα δεν έχει κριθεί μέχρι να κλείσει η καταμέτρηση

Με καταμετρημένες λίγο πιο κάτω από τις μισές ψήφους, ο Μάρκος Δέμπας προηγείται των άλλων υποψηφίων με ποσοστό περίπου 55%. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της «Επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας» αναδείχτηκε πρώτος στο Εξαγωγικό Τμήμα με 59%, με δεύτερο τον Κίμωνα Παπαδόπουλο και την παράταξη «Για Εσένα» και τρίτο τον Παύλο Ζησίμου και την παράταξη «Ανανέωση Τώρα».




Ίδιο σκηνικό και στο Τουριστικό Τμήμα, με τον κ. Δέμπα να έχει λάβει το 53% των ψήφων, δεύτερο τον κ. Ζησίμου και τρίτο τον κ. Παπαδόπουλο.

Όσον αφορά στο Εμπορικό Τμήμα, ο κ. Δέμπας -σύμφωνα με πληροφορίες- αναδεικνύεται και εκεί 1ος, λαμβάνοντας μέχρι στιγμής το 48% των ψήφων.

Υπολείπονται το Τμήμα Υπηρεσιών και το Τμήμα Μεταποίησης, όπου εκεί θα κριθούν όλα.

Μέχρι τα μεσάνυχτα θα υπάρχει νικητής, με τον κ. Δέμπα να κρατάει χαμηλό προφίλ, παρά τα πρόωρα επινίκια με την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο καφέ-μπαρ Daily’s όπου έχει στηθεί το άτυπο εκλογικό κέντρο της παράταξης, ενώ οι άλλες δύο παρατάξεις αναμένουν με αγωνία τα τελικά αποτελέσματα στην πλατεία Ελευθερίας, απέναντι από το Επιμελητήριο, επιμένοντας ότι τίποτα δεν έχει κριθεί μέχρι να καταμετρηθεί και η τελευταία ψήφος.