Επιμελητήριο Καβάλας: Αναλυτικά η σταυροδοσία ΟΛΩΝ των υποψηφίων συμβούλων [πίνακες]

Διαβάστε αναλυτικά τον αριθμό των σταυρών προτίμησης που έλαβαν ανά Τμήμα Εμπορικό-Υπηρεσιών-Μεταποίησης-Τουριστικό-Εξαγωγικό και ανά συνδυασμό

Για έναν περίπου μήνα έδωσαν τη «μάχη» του σταυρού. 164 επιχειρηματίες του νομού Καβάλας αποφάσισαν να «δοκιμαστούν» στις επιμελητηριακές εκλογές και να θέσουν εαυτόν στην κρίση των συναδέλφων τους συμμετέχοντας σε ένα από τα τρία ψηφοδέλτια των ισάριθμων συνδυασμών που «κατέβηκαν» διεκδικώντας μία θέση στη διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας της επόμενης τετραετίας.




Άλλοι «δούλεψαν» πολύ, άλλοι λιγότερο. Άλλοι «εκτέθηκαν» πολύ, άλλοι λιγότερο. Άλλοι τα κατάφεραν καλά, άλλοι πάλι όχι και τόσο. Όπως ήταν δεδομένο από την αρχή, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται δέκα οκτώ (18) σύμβουλοι και οι τρεις (3) επικεφαλής των συνδυασμών  «Επιχειρηματική Πρωτοβουλία»«Ανανέωση τώρα» και «Για εσένα» Μάρκος Δέμπας [πρόεδρος], Παύλος Ζησίμου και Κίμων Παπαδόπουλος αντίστοιχα.

Το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών έχει ως εξής:

Δέμπας 53,61% [11 έδρες] // Ζησίμου 26,18% [6 έδρες] // Παπαδόπουλος 20,21% [4 έδρες]

Ο πρώτος και ο… τελευταίος

Λόγω της ιδιαιτερότητας της κατανομής των εδρών της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας σε πέντε (5) Τμήματα (Εμπορικό, Μεταποίησης, Τουριστικό, Εξαγωγικό και Υπηρεσιών) σημειώθηκε μία… χαώδης διαφορά στον αριθμό των ψήφων που απαιτήθηκαν για την εκλογή συμβούλων στο ΔΣ.

Ο πρώτος των πρώτων σε σταυρούς σύμβουλος του Επιμελητηρίου είναι ο Ιωάννης Χατζησάββας με 232, ενώ τελευταίος είναι ο Αναστάσης Μπίλιας ο οποίος εκλέγεται έχοντας λάβει… 25 σταυρούς!

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τους σταυρούς προτίμησης που έλαβαν και οι 164 υποψήφιοι σύμβουλοι των επιμελητηριακών εκλογών ανά Τμήμα και ανά συνδυασμό. Με κόκκινο σημειώνονται όσοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καβάλας για την τετραετία 2017-2021.

Εμπορικό

Μεταποίηση

Τουριστικό

Εξαγωγικό

Υπηρεσιών