Κίμων Παπαδόπουλος: Είμαστε εδώ, για εσένα, με αισιοδοξία και όραμα για το μέλλον

Ευχαριστήριο του επικεφαλής του συνδυασμού «Για εσένα» για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Καβάλας

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο Επιμελητήριο της Καβάλας τελείωσαν, η κάλπη «μίλησε». Ο συνδυασμός «Για εσένα» κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό 20,21% καταλαμβάνοντας τέσσεριςς (4) έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την τετραετία 2017-2021 (δείτε τη σύνθεση του νέου ΔΣ εδώ και αναλυτικά τους σταυρούς προτίμησης όλων των υποψηφίων εδώ).

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Για εσένα» Κίμων Παπαδόπουλος με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν τον ίδιο και την ομάδα του με την ψήφο τους, στέλνοντας παράλληλα και μήνυμα ενότητας για την επόμενη μέρα στο Επιμελητήριο Καβάλας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης Παπαδόπουλου.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους που στις εκλογές αυτές με την ψήφο τους τίμησαν εμένα και τους υποψηφίους του συνδυασμού ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. Θέλω να δώσω τα  συγχαρητήρια μου σε όλους τους υποψηφίους που με εμπιστεύθηκαν και με ακολούθησαν στον αγώνα αυτό.

Ευχαριστούμε τους επιχειρηματίες του Ν. Καβάλας για την συμμετοχή τους στις εκλογές του Επιμελητηρίου. Συγχαρητήρια στους επικεφαλείς και στους υποψηφίους των άλλων δύο συνδυασμών για την προσπάθεια και τον αγώνα που κατέθεσαν.

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει στο πλευρό του επιχειρηματικού κόσμου με αισιοδοξία και όραμα για το μέλλον».

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ