Η EasyJet «μένει» Καβάλα για ακόμη ένα… τρίμηνο!

Όλες οι πτήσεις της low cost αεροπορικής εταιρίας μεταφέρονται στο «Μέγας Αλέξανδρος» μέχρι και τον Μάρτιο του 2018

Την ακύρωση όλων των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο Μακεδονία από τις 22 Δεκεμβρίου 2017 έως τις 6 Μαρτίου 2018, αποφάσισε η βρετανική εταιρεία easyJet, επικαλούμενη τα έργα αναβάθμισης στο κεντρικό διάδρομο προσαπογειώσεων του αεροδρομίου Μακεδονία. Έτσι, όλες οι πτήσεις για τη Θεσσαλονίκη ακυρώνονται μέχρι τις 6 Μαρτίου 2018 και η easyJet θα εκτελεί νέα δρομολόγια από το Gatwick του Λονδίνου, το Μάντσεστερ και το Schoenefeld του Βερολίνου μέσω του αεροδρομίου της Καβάλας.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η εταιρία επρόκειτο να «μετακομίσει» στο «Μέγας Αλέξανδρος» μόνο για 15 ημέρες (διαβάστε σχετικά εδώ), ωστόσο με νέα της ανακοίνωση αυτό αλλάζει. Μάλιστα, όσοι επιβάτες έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών (σσ: 22/12-06/03), θα πρέπει να κάνουν εκ νέου check in και να μεταβούν στην Καβάλα με δική τους επιβάρυνση, καθώς η easyJet δεν θα καλύπτει πλέον τα έξοδα μεταφοράς, θεωρώντας ότι πρόκειται για νέες πτήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία είχε προχωρήσει σε ανακατευθύνσεις των πτήσεων της σε Αθήνα και Καβάλα από τα τέλη Νοεμβρίου και μέχρι 21 Δεκεμβρίου, μεταφέροντας τους επιβάτες που είχαν ήδη αγοράσει εισιτήρια από και προς Θεσσαλονίκη, με ναυλωμένα από την ίδια λεωφορία στις δύο πόλεις αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «η easyJet θα επικοινωνήσει προσωπικά με όλους τους επιβάτες οι οποίοι θα ταξιδέψουν αυτό το διάστημα είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω email και οι επιβάτες θα έχουν την επιλογή είτε να μεταφερθούν σε μία πτήση από την Καβάλα είτε να λάβουν αποζημίωση εάν δεν επιθυμούν να ταξιδέψουν».

Δείτε χαρακτηριστικά το μήνυμα το οποίο έλαβε επιβάτης που επρόκειτο να ταξιδέψει στις 22 Δεκεμβρίου.

Πηγή: voria.gr