Μάρκος Δέμπας: Δεσμεύομαι ότι το Επιμελητήριο θα είναι ο στυλοβάτης και ο συμπαραστάτης του επιχειρηματία

Ευχαριστήριο του νέου προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους επαγγελματίες που εμπιστεύθηκαν το συνδυασμό ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ και μας ανέθεσαν το δύσκολο έργο της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας. Ευχαριστώ όλους τους επαγγελματίες που ψήφισαν στις εκλογές, στηρίζοντας οποιονδήποτε από τους τρεις συνδυασμούς, γιατί με την ψήφο τους έδειξαν το ενδιαφέρον τους για τον επιμελητηριακό θεσμό και για όσα μπορούμε να πετύχουμε προς όφελος του επιχειρηματικού κόσμου.

Η προεκλογική ένταση ανήκει στο παρελθόν. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε μαζί, με πνεύμα ενωτικό και διάθεση συνεργασίας. Ο θεσμός του Επιμελητηρίου μας ενώνει. Οι αγωνίες και τα μεγάλα προβλήματα των επαγγελματιών απαιτούν να είμαστε όλοι μαζί, με κοινό σκοπό, κι ας προερχόμαστε από διαφορετικές αφετηρίες. Ο «εχθρός» είναι κοινός και δεν είναι άλλος από όσα απασχολούν τον επιχειρηματία.

Δεσμεύομαι ότι το Επιμελητήριο θα είναι ο στυλοβάτης και ο συμπαραστάτης του επιχειρηματία. Θα είναι επίσης ο φορέας που θα διεκδικεί για τους επαγγελματίες και για το Νομό Καβάλας. Ο αναπτυξιακός χαρακτήρας του θεσμού θα ενταθεί και θα αναδειχθεί πλήρως. Υπεύθυνα, με τη γνώση και την εμπειρία που έχουμε, με το όραμα και τις φρέσκες ιδέες που καταθέσαμε, με ανθρώπους ικανούς, έμπειρους, αξιόπιστους, νέους θα προχωρήσουμε στην εφαρμογή των ρεαλιστικών προτάσεων που έχουμε καταθέσει.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τα μέλη της Εκλογικής Επιτροπής για τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα με την οποία εκτέλεσαν το έργο τους.

Ευχαριστώ τα Μ.Μ.Ε. της Καβάλας για την αντικειμενική στάση που κράτησαν (στην πλειοψηφία τους), στη δύσκολη προεκλογική περίοδο που διανύσαμε.

Συγχαίρω όλα τα μέλη όλων των συνδυασμών για τη συμμετοχή τους στις εκλογές. Ευχαριστώ τα μέλη του συνδυασμού μου για τη στήριξη και εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, καθώς και για τον έντιμο αγώνα τους. Εύχομαι στο  νέο Διοικητικό Συμβούλιο δύναμη και εποικοδομητική συνεργασία.

Το Επιμελητήριο θα είναι ανοιχτό για όλους. Για να μιλήσουμε, για να ακούσουμε, για να συνεργαστούμε, για να εργαστούμε υπεύθυνα και μεθοδικά».