Και ξαφνικά… «καλοκαίρι» μέσα στην καρδιά του χειμώνα με μια βουτιά στην γκιόλα της Θάσου [βίντεο]

Μέσα στα κρύα του Γενάρη, χιλιάδες χρήστες του facebook ανά τον κόσμο «δροσίστηκαν» από τα λίγα δευτερόλεπτα του βίντεο που ανέβασε το Magical Greece

Μπορεί να βρισκόμαστε στην «καρδιά» του χειμώνα, με χαμηλές θερμοκρασίες και έντονα καιρικά φαινόμενα να «απειλούν» με ακόμα… χαμηλότερες (βλ. έλευση «Φρειδερίκης»), ωστόσο το καλοκαίρι δεν παύει να είναι… μπροστά μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις σκέψεις και τα σχέδια που ήδη αρχίζουν να «καταστρώνουν» εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο για το πού θα περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι διαδικτυακές προτάσεις για καλοκαιρινά «πακέτα» και στη χώρα μας πέφτουν «βροχή» αυτήν την περίοδο, οι καμπάνιες «τρέχουν», η προώθηση αρχίζει και κλιμακώνεται. Δεν είναι νωρίς. Το καλοκαίρι είναι… κοντά!

Το Magical Greece ανέβασε στις 18 Ιανουαρίου 2018 στην ιδιαίτερα δημοφιλή Σελίδα του στο facebook (που «μετράει» πάνω από 600.000 «φίλους») ένα βίντεο λίγων μόλις δευτερολέπτων που δείχνει μια ιδιαίτερα απολαυστική βουτιά σε ένα από τα πλέον δημοφιλή hot spots της Θάσου, την περίφημη Γκιόλα, γνωστή και ως «Το δάκρυ της Αφροδίτης».

Μέσα σε λίγα 24ωρα, το βίντεο έχουν δει πάνω από 50.000 χρήστες, επιβεβαιώνοντας το παγκόσμιο ενδιαφέρον για το «πράσινο νησί»! Δείτε το παρακάτω: