Οι επιχειρήσεις της Καβάλας μαθαίνουν πώς να αυξήσουν τον τζίρο τους μέσα από το Social Marketing

Για πρώτη φορά στην Καβάλα η Social Academy διοργανώνει σεμινάριο Digital Marketing - Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες και πώς να δηλώσετε συμμετοχή

3ειδικοί στον χώρο τους θα «διδάξουν» σε ένα σεμινάριο και θα δείξουν πρακτικές και υλοποιήσιμες τακτικές για κορυφαία προβολή, με άμεσα αποτελέσματα. Το σεμινάριο Digital Marketing που διοργανώνει η Social Academy θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στο Egnatial City Hotel & Spa στην Καβάλα (προσέλευση: 09:30, έναρξη: 10:00) και απευθύνεται αυστηρά σε ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται δωρεάν εγγραφή λόγω περιορισμένων θέσεων. Θα υπάρξει One-on-one προσωπική αξιολόγηση, καθώς και αποκλειστικές πρακτικές συμβουλές βελτίωσης, για όλους όσους συμμετέχουν χωρίς επιπλέον κόστος.

Οι εισηγητές

Παναγιώτης Μεταλλινός: Graphic Designer με έδρα τη Θεσσαλονίκη και με 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα.
Διδάσκει στο ΑΚΤΟ Art & Design College από το 2006.
Θεματολογία: Μάθε πώς να χτίσεις ένα ισχυρό brand γρήγορα, ή να αναβαθμίσεις την εικόνα της επιχείρησης σου, κερδίζοντας το καταναλωτικό κοινό.

Stratos Agiani: Ιδιοκτήτης της Lightform Digital Communication, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο Digital Marketing.
Έχει εκπαιδεύει πάνω από 400 επιχειρήσεις και επιχειρηματίες.
Θεματολογία: Μάθε πώς να εκμεταλλευτείς αποτελεσματικά την Διαφήμιση στα Social Media, με πραγματικά εγγυημένα και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Κορίνα Σιδηράτου: Οικονομολόγος (Brescia Ιταλίας) με εργασιακή εμπειρία σε Ελλάδα και Εξωτερικό.
Kάτοχος του Μεταπτυχιακού του τμήματος Διεθνών Σπουδών του ΔΠΘ «Σπουδές Ν.Α. Ευρώπης».
Θεματολογία: Μάθε πως να μειώσεις το κόστος διαφήμισης, βελτιώνοντας παράλληλα την αποτελεσματικότητα των ενεργειών προβολής.

Δήλωσε τώρα ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή και

  • Μάθε πως να μειώνεις το κόστος διαφήμισης
  • Μάθε πως να αυξήσεις το Brand awareness και τον τζίρο σου
  • Μάθε πως να χρησιμοποιείς τα social media για πωλήσεις και αύξηση της πελατιακής σου βάσης

Επιπλέον θα λαμβάνεις κάθε εβδομάδα πρακτικές συμβουλές για αποτελεσματική προβολή στο facebook, εντελώς δωρεάν! Μετά το σεμινάριο θα υπάρξει ραντεβού για One-on-one προσωπική αξιολόγηση, καθώς και αποκλειστικές πρακτικές συμβουλές βελτίωσης, για όλους όσους συμμετέχουν χωρίς επιπλέον κόστος.

Δήλωσε δωρεάν συμμέτοχή και μάθε περισσότερα εδώ