Το Επιμελητήριο Καβάλας «πάει» Βρυξέλλες για να προβάλλει τουριστικά την περιοχή μας

Πρόσκληση σε επιχειρήσεις που θέλουν να διαθέσουν διαφημιστικό υλικό στην Έκθεση "Salon des Vacances" 2018

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει ότι θα λάβει μέρος στην έκθεση «Salon des vacances» η οποία θα πραγματοποιηθεί 1-4 Φεβρουαρίου 2018 στις Βρυξέλλες με σταντ για την Καβάλα και Θάσο στα περίπτερα του ΕΟΤ.

Η έκθεση «Salon des vacances» των Βρυξελλών, η οποία είναι ανοιχτή για το κοινό, φέτος, περισσότερο από ποτέ, συνδέει την τουριστική βιομηχανία με τον ταξιδιώτη. Όπως έγινε γνωστό, από τις 4 Μαΐου έως και τις 11 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει απευθείας αεροπορική σύνδεση της Καβάλας με το αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Η αγορά του Βελγίου είναι μια καινούρια αγορά για την περιοχή μας και θα δοθεί η δυνατότητα, στις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν, να προσελκύσουν νέο αγοραστικό κοινό.

Στα πλαίσια της παραπάνω συμμετοχής λοιπόν, το Επιμελητήριο προσκαλεί τις επιχειρήσεις οι οποίες ενδιαφέρονται να διαθέσουν διαφημιστικό υλικό, για την προβολή τους στην εν λόγω έκθεση στο σταντ του Επιμελητηρίου, να το προσκομίσουν στα γραφεία του Επιμελητηρίου, Ομονοίας 50, δεύτερος όροφος, μέχρι την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 13:00.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλας στο 2510222212 κ. Σούζη Μαυρομμάτη (εσωτ. 4) ή κ. Παρασύρη Δέσποινα (εσωτ. 11) και στο [email protected].