Η Έλενα Κουντουρά παρουσίασε τη Θάσο στις Βρυξέλλες [δείτε το βίντεο]

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στο σταντ του Επιμελητηρίου Καβάλας και της Mermaid Travel Services και παρουσίασε -σε άπταιστα γαλλικά και αγγλικά- το «σμαραγδένιο νησί»

Ξεκίνησε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2018 στην «καρδιά» της Ευρώπης η Τουριστική Έκθεση «Salon des Vacances» που διεξάγεται στο Brussels Expo στις Βρυξέλλες μέχρι και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018. Για πρώτη φορά φέτος, στα περίπτερα του ΕΟΤ προβάλλονται η Καβάλα και η Θάσος μέσω του σταντ του Επιμελητηρίου Καβάλας (διαβάστε σχετικά εδώ).

Η παρουσία της περιοχής μας στην κορυφαία αυτή ευρωπαϊκή έκθεση κρίθηκε αναγκαία φέτος ενόψει και της έναρξης των απευθείας πτήσεων Καβάλα-Βρυξέλλες τον προσεχή Μάιο από την Αεροπορική Εταιρία TUI (περισσότερα εδώ).

Το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου 2018, η TUI πραγματοποίησε στοχευμένη προωθητική ενέργεια ειδικά για την Καβάλα και τη Θάσο με… παρουσιάστρια την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά η οποία, μάλιστα, άλλαξε το πρόγραμμά της για να παραβρεθεί στο event για την πραγματοποίηση του οποίου «εργάστηκαν» ιδιαιτέρως ο Nίκος Λαμπαδάριος και η Μαρία Πολυμέρου του Mermaid Travel Services Thassos, συνεργάτες της TUI Hellas.

Δείτε παρακάτω σε βίντεο την Έλενα Κουντουρά να «προπαγανδίζει» σε άπταιστα γαλλικά και αγγλικά το «σμαραγδένιο νησί» της Ελλάδας, καλώντας τους επισκέπτες της Έκθεσης «Salon des Vacances» να γνωρίσουν τις όμορφες παραλίες, τον πολιτισμό, τη φιλοξενία αλλά και τις ιδιαίτερες γεύσεις της Θάσου: