«Ξεμπλόκαρε» το Kavala AirSea Show 2018 μετά τις «αναταράξεις» της πρώτης σύσκεψης

«Κλείδωσε» ο Προϋπολογισμός μετά τη δεύτερη σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ με πρωτοβουλία της δημάρχου Καβάλας-Απομένει το θέμα της προσέλκυσης χορηγών-Πότε θα διεξαχθεί το Show

Κλειστή σύσκεψη με μοναδικό θέμα τη διοργάνωση του Kavala AirSea Show 2018 πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου 2018 στα γραφεία της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, μετά από πρωτοβουλία της δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα η οποία απηύθυνε πρόσκληση στον διευθυντή της διοργάνωσης, Σμήναρχο (Ι) ε.α. Παναγιώτη Γεωργιάδη, ώστε να λυθούν τα όποια θέματα εκκρεμούσαν και τα οποία οδήγησαν σε «ναυάγιο» την πρώτη συνάντηση στο δημαρχείο την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 (διαβάστε σχετικά εδώ).

Κατά τη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν στελέχη της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, ξεπεράστηκαν τα όποια εμπόδια, «κλείδωσε» ο Προϋπολογισμός της διοργάνωσης -ο οποίος θα κινηθεί στα επίπεδα του Kavala AirSea Show 2017– και πλέον απομένει το θέμα των χορηγιών, ώστε και επίσημα η διοργάνωση να μπει σε διαδικασία… απογείωσης.

Το Kavala AirSea Show 2018 θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 μέχρι και την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018, ενώ το απόγευμα της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί το Pageo Flying Day στην παραλία της Νέας Περάμου.

Όλα τα παραπάνω, όπως και το αναλυτικό πρόγραμμα, θα ανακοινωθούν με λεπτομέρειες αμέσως μόλις οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες και η πραγματοποίηση της διοργάνωσης.