Στην… αυγή της Λευκής Νύχτας 2018 η Καβάλα-Οι πρώτες επαφές και η πιο «βολική» ημερομηνία

Προκρίνεται η επιλογή της Παρασκευής 4 Μαΐου 2018 για τη διεξαγωγή της φετινής γιορτής της αγοράς-Περισσότερες δράσεις σε όλη την πόλη ο πρώτος στόχος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας

Φαίνεται να «κλειδώνει» η τελική ημερομηνία για την διοργάνωση της 5ης κατά σειρά Λευκής Νύχτας για το 2018 στην Καβάλα. Αυτό προκύπτει από τις πρώτες επαφές τοπικών φορέων με τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας.

Όπως έγινε γνωστό, την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018 θα συνεδριάσουν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου με το θέμα της διοργάνωσης της Λευκής Νύχτας να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα. Ως ημερομηνία διεξαγωγής της γιορτής της αγοράς θα είναι η Παρασκευή 4 Μαΐου, αφού οι άνθρωποι της αγοράς ζήτησαν να συμπέσει με το εκπτωτικό 15ημερο του Μαΐου.

Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες επαφές

Ήδη υπήρξε μία πρώτη συνάντηση το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου 2018 στο γραφείο της δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα ανάμεσα στην ίδια, τον αντιδήμαρχο Ηλία Καλανταρίδη, αλλά και μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, με επικεφαλής τον πρόεδρο Βασίλη Λεμονίδη.

Στόχος, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, είναι να οργανωθεί καλύτερα η φετινή Λευκή Νύχτα και γι’ αυτό οι επαφές ξεκίνησαν 3 μήνες νωρίτερα, ενώ την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου οι άνθρωποι του Εμπορικού Συλλόγου θα έρθουν σε επαφή και με τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Σχετικά με τις δράσεις της φετινής Λευκής Νύχτας, ακόμη δεν έγιναν γνωστές κάποιες λεπτομέρειες, πέραν του ότι ο Εμπορικός Σύλλογος επιθυμεί τα events να είναι περισσότερα και να απλωθούν ακόμη περισσότερο μέσα στην πόλη.