Η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ «πάει» Βελιγράδι και Βουκουρέστι για τουριστική προβολή

Θα συμμετέχει στις τουριστικές εκθέσεις «40th International Tourism Fair – Sajam Turizma» και «Romanian Tourism Fair 2018 (ΤΤR)» από 22-25 Φεβρουαρίου 2018

Σε δύο τουριστικές εκθέσεις, στο Βελιγράδι και το Βουκουρέστι, θα πάρει μέρος η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, υλοποιώντας την απόφαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του δήμου Καβάλας, στο χρονικό διάστημα από 22 μέχρι 25 Φεβρουαρίου 2018, για την τουριστική προβολή του δήμου στο εξωτερικό.

Στο Βελιγράδι της Σερβίας, η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ θα πάρει μέρος στην διεθνή έκθεση τουρισμού «40th International Tourism Fair – Sajam Turizma» με αυτόνομο περίπτερο έκτασης 24 τετραγωνικών μέτρων. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Bulevar Vojvode του Βελιγραδίου, είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της χώρας την οποία είχαν επισκεφθεί περισσότεροι από 70.000 επισκέπτες την περσινή περίοδο.

Τον δήμο Καβάλας θα εκπροσωπήσουν ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της δημοτικής επιχείρησης Δημήτριος Καζανίδης, στελέχη της δημοτικής επιχείρησης καθώς και εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.

Στην Ρουμανία ο δήμος Καβάλας θα πάρει μέρος στην έκθεση τουρισμού «Romanian Tourism Fair 2018 (ΤΤR)» που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Romexpo στην πρωτεύουσα της χώρας Βουκουρέστι, το ίδιο χρονικό διάστημα, πέρσι την έκθεση αυτοί είχαν επισκεφθεί 23.000 επισκέπτες. Το περίπτερο της Καβάλας στην έκθεση αυτή θα έχει έκταση 21 τετραγωνικών μέτρων.

Στην έκθεση αυτή τον δήμο Καβάλας και τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ θα εκπροσωπήσει η πρόεδρος Αναστασία Ιωσηφίδου. Θα παραστεί και εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.

Στη φωτογραφία η μακέτα του περιπτέρου του δήμου Καβάλας στην τουριστική έκθεση του Βελιγραδίου και από συμμετοχή σε προηγούμενη έκθεση