Στις 15 Μαρτίου κρίνεται η «τύχη» της παλιάς Ορθοπεδικής Κλινικής στο Σανατόριο

Κανονικά «τρέχει» η διαδικασία εκμετάλλευσης που ξεκίνησε η Ιατρική Εταιρία Καβάλας

Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστή η πρόθεση της Ιατρικής Εταιρίας Καβάλας να εκμισθώσει σε ιδιώτη την παλιά Ορθοπεδική Κλινική που βρίσκεται εντός του (εγκαταλελειμμένου) Σανατορίου προς τουριστική (ή άλλη, αν προταθεί) εκμετάλλευση. Η διαδικασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς τις τελευταίες μέρες δημοσιεύεται στον τοπικό Τύπο η σχετική πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την «Πρόσκληση εκδηλώσεως ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση εκτάσεως 4 στρεμμάτων με κτίσματα (πρώην Ορθοπεδική Κλινική) που βρίσκεται στην τοποθεσία Σανατόριο στην Καβάλα», οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τις αιτήσεις-προτάσεις τους μέχρι τις 14 Μαρτίου 2018 είτε εγγράφως στα γραφεία της Ιατρικής Εταιρίας Καβάλας (Αμυγδαλεώνας Καβάλας, ΤΚ 64012, ΤΘ 1300, Τηλ.: 2510227400) είτε ηλεκτρονικά (στη διεύθυνση [email protected]). Κάθε αίτηση θα πρέπει να είναι στην ελληνική γλώσσα ή σε επίσημη μετάφραση.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί μία ημέρα αργότερα, την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, στις 14:00, στα γραφεία της Ιατρικής Εταιρίας Καβάλας στον Αμυγδαλεώνα.