Επιμελητήριο Καβάλας: Ημερίδα σχετικά με τα επίκαιρα εργατικά και μισθοδοτικά θέματα

Θα απαντηθούν ερωτήματα σχετικά με θέματα μερικής και εκ περιτροπής απασχόλησης, με τις συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, με τα χρονικά όρια εργασίας και με τις κυρώσεις σε εργοδότες επί παραβάσεων

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:00 σε ημερίδα με θέμα: «Επίκαιρα εργατικά και μισθοδοτικά θέματα».

Θα αναλυθούν το καθεστώς των όρων αμοιβής και εργασίας των μισθωτών μετά την αποδόμηση των ΣΣΕ, θέματα μερικής και εκ περιτροπής απασχόλησης, συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, χρονικά όρια εργασίας, κυρώσεις σε εργοδότες επί παραβάσεων κλπ.

Εισηγητής θα είναι ο οικονομολόγος-σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας και ανθρώπινου δυναμικού, αρθρογράφος και συγγραφέας Πέτρος Ραπανάκης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (Ομονοίας 50, Καβάλα). Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλέφωνο 2510-222212 και στην κ. Σούζη Μαυρομμάτη (εσωτ.4) ή στην κ. Δέσποινα Παρασύρη (εσωτ.11) και στο e-mail: [email protected].