Στο πλευρό της Egnatia Aviation ο δήμος Καβάλας

Συνάντηση Τσανάκα-Λυμπεράκη προκειμένου να βρεθούν τρόποι ώστε ο δήμος να σταθεί αρωγός στα επενδυτικά σχέδια της εταιρίας στην περιοχή

Tη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα επισκέφθηκε ο Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της Σχολής Πιλότων Egnatia Aviation Δημήτριος Λυμπεράκης. H δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Λυμπεράκη για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η εταιρία, αλλά και για τα επενδυτικά της προγράμματα.

Κυρίως η συζήτηση επικεντρώθηκε στους τρόπους με τους οποίους ο δήμος Καβάλας μπορεί να σταθεί αρωγός και συνοδοιπόρος στα φιλόδοξα σχέδια μιας από τις πιο εξωστρεφείς εταιρίες στην πόλη της Καβάλας και στην ευρύτερη περιοχή, σημαντική πηγή εισόδου συναλλάγματος από τα αραβικά κράτη. Εξάλλου, είναι γνωστή η διεθνής αναγνωρισιμότητα της Egnatia Aviation, με τους αποφοίτους πιλότους της να είναι περιζήτητοι και να απορροφούνται αμέσως από την αγορά εργασίας.

«Δε θα ήταν δυνατόν να μην στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις μία εταιρία που η δραστηριότητά της αγγίζει το 85% της κίνησης όλης της Γενικής Αεροπορίας της Ελλάδας», διαβεβαίωσε η δήμαρχος τον Γενικό Διευθυντή της Egnatia Αviation.