Η προστασία των προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο στο επίκεντρο ημερίδας στην Καβάλα

Επιστήμονες και εμπειρογνώμονες επί του θέματος φιλοξενεί το Επιμελητήριο Καβάλας

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σε συνεργασία με το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης διοργανώνει την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, στις 19:00, ημερίδα με θέμα «Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR Compliance 2016/679)».

Εισηγητές θα είναι η Γενική Διευθύντρια Διαβαλκανικού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Γεωργία Λειβαδάρου, η Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νομικός εμπειρογνώμονας για την προστασία δεδομένων Δέσποινα Βεζακίδου και ο Διδάκτωρ στην Ασφάλεια στην Πληροφορική, τις Επικοινωνίες και της Προστασίας Κρίσιμων Υποδομών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Γιώργος Στεργιόπουλος.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, Ομονοίας 50, στην Καβάλα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλέφωνο 2510-222212 Σούζη Μαυρομμάτη (εσωτ.4) ή Δέσποινα Παρασύρη (εσωτ.11) και στο email [email protected].