Ο Χανς-Γιοάκιμ Φούχτελ στο περίπτερο της Καβάλας στην Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου

Συνάντηση στην Έκθεση ΙΤΒ με Κώστα Αντωνιάδη, Μάρκο Δέμπα και Στράτο Μαρουλά για θέματα επιχειρηματικότητας, επενδύσεων και τουρισμού

Η Καβάλας συμμετέχει στη μεγαλύτερη Τουριστική Έκθεση της Ευρώπης, την ΙΤΒ του Βερολίνουένα από τα σημαντικότερα τουριστικά και εμπορικά γεγονότα του κόσμου (διαβάστε σχετικά εδώ). Στο πλαίσιο αυτό, οι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πραγματοποιούν σειρά συναντήσεων με σκοπό την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

Μια εξ αυτών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 μεταξύ του υφυπουργού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης της Γερμανίας Χανς-Γιοάκιμ Φούχτελ, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ΑΜ-Θ Κώστα Αντωνιάδη, του προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκου Δέμπα, του διευθυντή της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Στράτου Μαρουλά και παραγόντων του τουρισμού της περιοχής.

Στον κυβερνητικό παράγοντα της Γερμανίας τέθηκαν θέματα συνεργασίας στον τομέα της επιχειρηματικότητας, των επενδύσεων και του τουρισμού. Άλλωστε ο κ. Φούχτελ έχει δείξει στο παρελθόν επανειλημμένα το ενδιαφέρον του για το τουριστικό προϊόν της Καβάλας και δη για τον εναλλακτικό τουρισμό, όπως είναι ο Θρησκευτικός, αλλά και για τη Θάσο.