Το λιμάνι της Καβάλας στο περιοδικό «Εφοπλιστής» μέσω του «δικού μας» Τάσου Αργυρού

Ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο από τις... νυχτερινές συναναστροφές των πλοίων στο «Απόστολος Παύλος» έφερε στον νεαρό blogger από την Καβάλα μια σημαντική διάκριση από το γνωστό επιχειρηματικό περιοδικό

Το λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» ζει στιγμές δόξας σε επίπεδο επιβατικής και τουριστικής κίνησης. Αυτό, άλλωστε, φαίνεται και από την εμπιστοσύνη την οποία του «δείχνει» η Hellenic Seaways, με τον… μισό της, σχεδόν, στόλο να έχει ρίξει άγκυρα στο επιβατικό λιμάνι της πόλης.

Αυτή η αναγνώριση εκφράζεται και μέσα από ένα άλλο επίπεδο, αυτό της Τέχνης της φωτογραφίας, με ένα καλοκαιρινό στιγμιότυπο από το «Απόστολος Παύλος» να βραβεύεται από το γνωστό επιχειρηματικό περιοδικό «Εφοπλιστής».

Πρόκειται για μια φωτογραφία την οποία τράβηξε ο νεαρός blogger από την Καβάλα Τάσος Αργυρός η οποία απεικονίζει τα δύο πλοία της Hellenic ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ και ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ να συναντιούνται για πρώτη φορά στο ίδιο λιμάνι, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, παρά μόνο στο λιμάνι του Πειραιά, μια συνάντηση η οποία «γιορτάστηκε» με κορναρίσματα από τους πλοιάρχους των δύο πλοίων (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ).

Η φωτογραφία με την ιστορική συνύπαρξη στο ίδιο λιμάνι, εκτός του Πειραιά, των ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ και ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ

Το περιοδικό «Εφοπλιστής» βράβευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, όπως έχει θεσμοθετήσει τα τελευταία χρόνια να βραβεύει τις καλύτερες φωτογραφίες με θέμα τα πλοία στην Ελλάδα, δίνοντας στη διάκριση τον τίτλο «Νυχτερινές συναναστροφές».

Μάλιστα, η βράβευση περιελάμβανε και ένα συμβολικό δώρο, ένα χειροποίητο μεταλλικό ομοίωμα πλοίου το οποίο θα αποσταλεί στον Τάσο Αργυρό.

Να σημειωθεί ότι ο Καβαλιώτης blogger ασχολείται εδώ και καιρό μέσα από τη σελίδα του με το λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος», καταγράφοντας με βίντεο και φωτογραφίες, συνοδεία πληροφοριών, ό,τι αφορά την κίνηση των πλοίων (δείτε τη σελίδα του Τάσου Αργυρού εδώ).