«Εδώ είναι… Βαλκάνια, δεν είναι παίξε-γέλασε»! Βανδάλισαν την απαγορευτική για τα φορτηγά πινακίδα στην παλιά Εγνατία Οδό! [φωτογραφίες]

Άγνωστοι «έσβησαν» τα γράμματα με σπρέι και προειδοποιούν τους αρμόδιους ότι... «ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΔΩ»!

Δεν πέρασαν λίγες μέρες από την τοποθέτηση ειδικής πινακίδας που προειδοποιεί τους επαγγελματίες οδηγούς ότι η διέλευση φορτηγών από την παλιά (παραλιακή) Εγνατία Οδό απαγορεύεται ρητά και σύμφωνα με τον Νόμο (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ) και σημειώθηκε δολιοφθορά και, μάλιστα, με περίσσιο… τσαμπουκά!

Άγνωστοι «έσβησαν» με λευκό σπρέι τα γράμματα της πινακίδας, γράφοντας στην επάνω μεριά «ΠΑΟΚ» και στην κάτω: «ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΔΩ»!
Να σημειωθεί ότι η εν λόγω πινακίδα, που βρίσκεται στον κόμβο Ελαιοχωρίου-Νέας Περάμου είναι αρκετά ψηλή και χρειάζεται… προσπάθεια για να τη φτάσει κάποιος, πόσο μάλλον για να την «περάσει» από πάνω μέχρι κάτω με σπρέι και να γράψει και… συνθήματα!

Η πινακίδα «έγραφε» ότι απαγορεύεται στα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων η διέλευση στο παράπλευρο και εναλλακτικό δίκτυο των αυτοκινητοδρόμων και οδών ταχείας κυκλοφορίας, με τους παραβάτες να τιμωρούνται με πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ (νόμο 4388/16-4439/16).