Επιμελητήριο Καβάλας: Η Αντιπολίτευση εμμένει στη σημασία των εισηγήσεων και προειδοποιεί

«Η κατρακύλα της Διοίκησης συνεχίζεται»! - Νέα, κοινή ανακοίνωση των παρατάξεων Ζησίμου και Παπαδόπουλου με αφορμή δηλώσεις του προέδρου Μάρκου Δέμπα

Δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας λόγω αποχώρησης σύσσωμης της Αντιπολίτευσης εν μέσω έντονων διαμαρτυριών για το γεγονός ότι η Γραμματεία συστηματικά παραλείπει να αποστέλλει τις εισηγήσεις των προς συζήτηση θεμάτων (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ).

Το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Μαρτίου 2018, στις 14:00, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Καβάλας, ωστόσο σε αυτήν και πάλι δεν προσήλθαν οι 10 εκλεγμένοι σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης.

Μάλιστα, και με αφορμή δηλώσεις του προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκου Δέμπα που έγιναν επί του θέματος σε τοπικά ΜΜΕ, η επιμελητηριακές παρατάξεις «Ανανέωση τώρα» με επικεφαλής τον Παύλο Ζησίμου και «Για εσένα» με επικεφαλής τον Κίμωνα Παπαδόπουλο επανέρχονται στο ζήτημα και με νέα, κοινή ανακοίνωσή τους δηλώνουν ότι «δεν θα καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της κοινής ανακοίνωσης των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης στο ΕΒΕ Καβάλας.

Η κατρακύλα της διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας συνεχίζεται

«Παρότι διαμαρτυρηθήκαμε εντόνως για την έλλειψη πληροφόρησης στα θέματα της συνεδρίασης της 26ης Μαρτίου, στην σημερινή επανάληψή της, επιμένουν να κρατάνε εμάς και κατά προέκταση όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου στο σκοτάδι!

Εμείς σε όλες τις περιπτώσεις δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια. Έχουμε υποχρέωση απέναντι σε όλους τους επιχειρηματίες του νομού Καβάλας και με το αίσθημα ευθύνης που μας διακατέχει θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για αυτούς.

Επειδή ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου τις τελευταίες ημέρες εμφανίζεται στα ΜΜΕ να δηλώνει ότι όλα αυτά γίνονται για ασήμαντη αφορμή θέλουμε να επισημάνουμε ότι όλα τα θέματα που αφορούν τους επιχειρηματίες είναι για εμάς σημαντικά.

Όταν οι επιχειρηματίες πλήττονται από παντού, κανείς δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι ο μεγαλύτερος φορέας στήριξης τους συνεδριάζει για ανούσια θέματα. Η ολοκληρωμένη πληροφόρηση των συμμετεχόντων σε αυτόν τον φορέα αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση!

Το ζήτημα της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας είναι πολύ σοβαρό για να παίζουν με αυτό κάποιοι».

Τα εκλεγμένα μέλη του συνδυασμού
Ζησίμου Γεώργιος Παύλος
Παπαδόπουλος Κίμων
Ανανιάδης Βασίλειος
Βακιρτζή Έλσα
Καραγιαννίδης Αντώνης
Κουρτίδου Ειρήνη
Μπίλιας Αναστάσιος
Νούση Κατερίνα
Παπαδάκης Χρήστος
Τσουμάκης Παύλος