Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καβάλας στην Έκθεση “Alexpo 2018” στην Αλεξανδρούπολη

Στην Έκθεση, η οποία θα φιλοξενηθεί στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, θα συμμετέχουν περίπου 150 επιχειρήσεις και θα δοθεί έμφαση στον κλάδο της Γαστρονομίας-Πώς μπορούν να λάβουν μέρος οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τη συμμετοχή του στην Έκθεση “Alexpo 2018″ η οποία θα πραγματοποιηθεί 15-19 Ιουνίου 2018 στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Η “Αlexpo 2018” διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, σε στεγασμένο χώρο 3.000 τμ. Αποτελεί το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός στην ΠΕ Έβρου και για ακόμη μια χρονιά αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών.

Στην φετινή Αlexpo θα δοθεί έμφαση στον κλάδο της Γαστρονομίας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις και προωθητικές ενέργειες με στόχο την ανάδειξη των προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα. Σχεδιάζονται εκδηλώσεις προβολής προϊόντων και γευσιγνωσίας, όπως και εμφανίσεις γνωστών σεφ που θα μαγειρέψουν ζωντανά μπροστά στο κοινό.

Επίσης, οι επισκέπτες του εκθεσιακού χώρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις αποτελούμενες από μουσικές συναυλίες και χορευτικές παραστάσεις.

Η “Αlexpo2018” θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή περίπου 150 επιχειρήσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται στους κλάδους:

  • Επιχειρήσεις τεχνολογίας και Πληροφορικής
  • Ενέργειας
  • Τροφίμων και ποτών
  • Υπηρεσίες Προβολής και Διαφήμισης
  • Υπηρεσίες Υγείας και Αισθητικής
  • Αγροτικών Ειδών και Ειδών Κατοικίας

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο-αίτηση συμμετοχής στο Επιμελητήριο Καβάλας, το αργότερο έως τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2018. Στην έκθεση επιτρέπονται οι λιανικές πωλήσεις.

Το Επιμελητήριο θα καλύψει όλες τις δαπάνες που αφορούν την έκθεση των προϊόντων-δειγμάτων, δηλαδή ενοικίαση χώρου, κατασκευή και βασικό εξοπλισμό περιπτέρου και μεταφορά προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλ. 2510 222212 (Σούζη Μαυρομμάτη-εσωτ. 4 και Δέσποινα Παρασύρη-εσωτ. 11), στο e-mail [email protected] ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου εδώ.