Δείτε το νέο, μαγευτικό drone βίντεο για τη Θάσο που μόλις… «απογειώθηκε»!

Ο γνωστός Tetracopterakis ξανά... «χτυπά» και «προσκαλεί» τους τουρίστες στο «σμαραγδένιο νησί» μας - Εναέρια πλάνα που κόβουν την ανάσα!

Ακριβώς επάνω στην… ώρα, δηλαδή την εποχή που οι περισσότεροι τουρίστες ανά τον κόσμο σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ο γνωστός από τα αριστοτεχνικά φτιαγμένα βίντεό του, Tetracopterakias (κατά κόσμον, Γρηγόρης Λιοτάκης), «ξαναχτυπά» για να προβάλλει διεθνώς την περιοχή μας, αυτήν τη φορά εστιάζοντας τον φακό του drone του στη Θάσο.

Thassοs, The Emerald Island (Θάσος, το σμαραγδένιο νησί) ονομάζεται το νέο του βίντεο που «ανέβηκε» το πρωί της Τετάρτης 18 Απριλίου 2018 στη Σελίδα του Tetracopterakias στο facebook και προσφέρει ένα ανοιχτό «παράθυρο» στο νησί μας μέσα από τα… μάτια ενός πουλιού. Μέσα σε τρία λεπτά, το τετρακοπτεράκι του Γρηγόρη «διατρέχει» όλο το νησί, από τις δαντελωτές παραλίες και τα χωριά μέχρι τις «άγριες» ομορφιές του ορεινού όγκου.




Υπενθυμίζεται ότι τα βίντεο που κατά καιρούς δημοσιεύει ο Tetracopterakias συγκεντρώνουν χιλιάδες Likes, Κοινοποιήσεις και, φυσικά, προβολές, προβάλλοντας ως τουριστικό προορισμό την περιοχή μας. Όπως όλα δείχνουν, το νέο drone βίντεο για τη Θάσο αναμένεται να… ισοφαρίσει τα προηγούμενα ρεκόρ, αν όχι και να τα… ξεπεράσει!

Δείτε παρακάτω το νέο βίντεο του Tetracopterakias: