Λευκή Νύχτα 2018 στην Καβάλα: Κάθε χρόνο και καλύτερα [φωτογραφίες]

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής 4 Μαΐου 2018 η μεγάλη γιορτή της αγοράς, «κατεβάζοντας» για 5η συνεχή χρονιά πλήθος κόσμου στο κέντρο της πόλης-Πρωταγωνίστησαν η μουσική, ο χορός και... οι χαρούμενες παιδικές φυσιογνωμίες

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής 4 Μαΐου 2018 η 5η κατά σειρά Λευκή Νύχτα στην Καβάλα, με το κέντρο της πόλης να κατακλύζεται από κόσμο, ο οποίος κατέβηκε πρωτίστως για να διασκεδάσει, αλλά και για να ψωνίσει, με τα καταστήματα εστίασης να έχουν, πάντως και σ’ αυτήν τη διοργάνωση την τιμητική τους.




Οι δεκάδες δράσεις περιελάμβαναν μουσική, χορό, happenings και παιχνίδι και όπως ήταν φυσικό, κέρδισαν το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών και δευτερευόντως των μεγαλύτερων.

Φέτος, πάντως, ο κόσμος κατέβηκε στο κέντρο της πόλης πιο αργά από τις προηγούμενες χρονιές, δίνοντας την (ψευδ)αίσθηση ότι η φετινή διοργάνωση δεν είχε τόσο κόσμο όσο οι προηγούμενες.

Το πάρτι, πάντως, θα συνεχιστεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς πολλά καταστήματα εστίασης έστησαν από νωρίς τη δική τους γιορτή.

Δείτε φωτογραφίες από την 5η Λευκή Νύχτα στην Καβάλα