Το «ευχαριστώ» του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας για τη Λευκή Νύχτα 2018

Ο Εμπορικός Σύλλογος ευχαριστεί ξεχωριστά όλους όσοι εμπιστεύτηκαν, πίστεψαν και συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της 5ης κατά σειρά επιτυχημένης γιορτής της αγοράς

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας εκφράζει τις θερμές, απεριόριστες και ειλικρινείς ευχαριστίες του σε όλους όσοι εμπιστεύτηκαν, πίστεψαν και συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της Λευκής Νύχτας 2018 (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ).

Συγκεκριμένα ευχαριστεί θερμά για την οικονομική υποστήριξη το Επιμελητήριο, τον δήμο Καβάλας, τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και την Αντιπεριφέρεια ΠΕ Καβάλας που είναι βασικοί συνδιοργανωτές και χρηματοδότες. Επίσης ευχαριστεί τον χρυσό χορηγό ENERGEAN OIL GAS, τον αργυρό χορηγό ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ και την Τρία Έψιλον και όλους όσοι προσέφεραν υλικά για τον σκοπό αυτό.

Ευχαριστεί τις υπηρεσίες του δήμου Καβάλας οι οποίες επιφορτίζονται τον κύριο όγκο των εργασιών και συγκεκριμένα την Τεχνική Υπηρεσία και το Τμήμα Καθαριότητας, στους εργαζόμενους των οποίων αξίζουν συγχαρητήρια, επειδή κατάφεραν μέσα σε λίγη ώρα να καθαρίσουν και να αποκαταστήσουν το κέντρο της πόλης.

Ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση και το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας για την αμέριστη βοήθειά τους και συνεργασία όσον αφορά τις πεζοδρομήσεις και τις αντίστοιχες κυκλοφορικές ρυθμίσεις.

Ευχαριστεί την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και την εθελοντική κίνηση νεολαίας ACTION TEAM για την εθελοντική τους εργασία.

Όλους τους επαγγελματίες που συμμετείχαν ενεργά και με ιδιωτική πρωτοβουλία οργάνωσαν κάποιο χάπενινγκ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς το Μουσικό Σχολείο Καβάλας για την συνεργασία του στην κεντρική συναυλία και ευχαριστίες προς όλους όσοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς με την παρουσίαση του έργου τους και ομόρφυναν αυτήν τη βραδιά.

Τέλος ευχαριστεί όλους τους Καβαλιώτες για την αγάπη τους και την συμμετοχή τους σε αυτή την γιορτή που έγινε πλέον θεσμός για την πόλη μας.