Επιμελητήριο Καβάλας: Η Αντιπολίτευση ζητά έκτακτο ΔΣ με θέμα τα διόδια και το… «Αγαπημένο πιάτο»

10 εκλεγμένοι σύμβουλοι ρωτούν τον Μάρκο Δέμπα εάν έχει παραχωρήσει ή νοικιάσει το Εκθεσιακό Κέντρο για τις ανάγκες παραγωγής της τηλεοπτικής εκπομπής

Αίτημα για τη σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας υπέβαλαν την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 προς τον πρόεδρο του ΕΒΕ Μάρκο Δέμπα τα μέλη των επιμελητηριακών παρατάξεων της Αντιπολίτευσης Ανανέωση Τώρα με επικεφαλής τον Παύλο Ζησίμου και Για εσένα με επικεφαλής τον Κίμωνα Παπαδόπουλο.

Το αίτημα που εστάλη, υπογράφεται από τα 10 εκλεγμένα μέλη του ΔΣ και αναφέρεται τόσο στη συμμετοχή στο επικείμενο Πανκαβαλιώτικο Συλλαλητήριο ενάντια στα νέα διόδια όσο και στην εκπομπή «Αγαπημένο πιάτο» που παρουσιάζει το ENA Channel και τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιούνται εντός του Εκθεσιακού Κέντρου «Απόστολος Μαρδύρης» της Νέας Καρβάλης.

Ακολουθεί το πλήρε κείμενο του αιτήματος.

«Κύριε Πρόεδρε,
Ζητούμε τη σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα, τα οποία προέκυψαν εκτάκτως, είναι ιδιαίτερα σοβαρά και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Θέματα

  1. ΕΚΧΩΡΗΣΗ Ή ΜΙΣΘΩΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

Πληροφορηθήκαμε από τηλεοπτική εκπομπή και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης την εκχώρηση ή μίσθωση μέρους του εκθεσιακού κέντρου Ν. Καρβάλης. Επιθυμούμε να γνωρίζουμε αν ισχύει το γεγονός και αν ναι, τους λόγους που δεν ενημερώθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. , τους όρους χρήσης και εκμίσθωσης και ότι άλλο σχετικό με αυτό.

  1. ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ψήφισμα και συμμετοχή στο συλλαλητήριο σε συνδυασμό με οργανωμένη δράση μας κατά των διοδίων που ετοιμάζεται να φτιάξει η Εγνατία Οδός ΑΕ. στο Νομό Καβάλας.

Θεωρούμε ως καλύτερη ημερομηνία σύγκλησης του έκτακτου Δ.Σ. το βράδυ της  Δευτέρας 14 Μαΐου 2018, δηλαδή πριν το συλλαλητήριο.

Οι αιτούντες τη σύγκληση του ΔΣ
Ζησίμου Παύλος
Παπαδόπουλος Κίμων
Ανανιάδης Βασίλειος
Βακιρτζή Έλσα
Καραγιαννίδης Αντώνης
Κουρτίδου Ειρήνη
Μπίλιας Αναστάσιος
Νούση Κατερίνα
Παπαδάκης Χρήστος
Τσουμάκης Παύλος