AEGEAN και Σύνδεσμος Ξενοδόχων Καβάλας στηρίζουν το Kavala Tales of Taste

Ομάδα 12 δημοσιογράφων από τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης γαστρονομικού περιεχομένου των Αθηνών, συμμετέχουν σε ταξίδι εξοικείωσης το οποίο διοργανώνει η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» στο πλαίσιο ενίσχυσης του Γαστρονομικού Τουρισμού

Ξεκίνησε η υλοποίηση της τρίτης φάσης της δράσης Kavala Tales of Taste η οποία αφορά την προώθηση του Γαστρονομικού Τουρισμού και την ανάδειξη της Καβάλας ως προορισμού αυθεντικής γαστρονομικής εμπειρίας.

Στo πλαίσιο αυτό ομάδα 12 δημοσιογράφων από τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης γαστρονομικού περιεχομένου των Αθηνών, συμμετέχουν σε ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) που διοργανώνει η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ σε συνεργασία με την AEGEAN και τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Καβάλας.

Ειδικότερα, οι 12 Έλληνες δημοσιογράφοι θα αφιχθούν την 11η Μαΐου στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» και θα αναχωρήσουν από αυτό την 13η Μαΐου με πτήσεις το κόστος των οποίων αποτελεί χορηγία της AEGEAN, ενώ κατά την παραμονή τους στην πόλη της Καβάλας τη διαμονή τους καλύπτει ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Καβάλας.

Το πρόγραμμα φιλοξενίας τους περιλαμβάνει περιήγηση σε τουριστικά αξιοθέατα του δήμου Καβάλας, γευσιγνωσία σε επιχειρήσεις οι οποίες δήλωσαν συμμετοχή στη δράση και τέλος ένα δρώμενο-έκπληξη το οποίο σχεδίασε ειδικά για την περίσταση η ομάδα εργασίας του Tales of Taste της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη στον πρώτο μήνα των αιτήσεων για συμμετοχή στη δράση και για την απόκτηση του ειδικού σήματος Kavala Tales of Taste, 13 επιχειρήσεις εστίασης του δήμου μας  έχουν δηλώσει συμμετοχή, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο επιχειρηματικός κόσμος έχει αγκαλιάσει τη δράση αυτή.

Η διοίκηση της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ οφείλει να ευχαριστήσει θερμώς την AEGEAN για την άμεση ανταπόκριση και την ευγενική χορηγία της, καθώς και τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Καβάλας για την αγαστή συνεργασία και την χορηγία διαμονής τόσο των 12 Ελλήνων δημοσιογράφων όσο και των 12 ξένων συναδέλφων τους που το ίδιο διάστημα συμμετέχουν σε αντίστοιχο ταξίδι εξοικείωσης που διοργανώνει η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ σε συνεργασία με την SEAT.