Η Καβάλα πρωταγωνιστεί στο… Economist και στη διαφημιστική καμπάνια της SEAT!

Η Βουλγαρική έκδοση του μεγάλου διεθνούς επιχειρηματικού περιοδικού και η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία οδηγούν την τουριστική προβολή της Καβάλας σε άλλο... level

«Η Καβάλα με τα πολλά πρόσωπα»… Αυτός είναι ο τίτλος του δισέλιδου αφιερώματος της Βουλγαρικής έκδοσης του μεγάλου και γνωστού διεθνώς επιχειρηματικού-οικονομικού περιοδικού Economist το οποίο δημοσιεύτηκε στη γειτονική χώρα την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018.

Το αφιέρωμα ήταν απόρροια του Fam Trip το οποίο έγινε το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου 2018 με Βούλγαρους δημοσιογράφους (διαβάστε σχετικά εδώ), ενώ το περιοδικό απευθύνεται σε ένα στοχευμένο κοινό το οποίο στην Βουλγαρία έχει 25.000 τιράζ. Παράλληλα, το αφιέρωμα θα δημοσιευτεί και στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού, την οποία «ακολουθούν» 30.000 followers και είναι ανοικτή σε όλους.

Δείτε το αφιέρωμα του Economist στην Καβάλα

Επιπλέον, στο εν λόγω δημοσίευμα υπάρχει η φωτογραφία των νέων μοντέλων της SEAT, με τη φωτογράφησή τους να γίνεται στην Καβάλα και συγκεκριμένα στον ΝΟΚ και θα χρησιμοποιηθούν από τη SEAT για τη διαφημιστική της καμπάνια στη Βουλγαρία. Όλα τα παραπάνω συνηγορούν στο ότι η τουριστική προβολή της Καβάλας έχει περάσει, πλέον, σε άλλο… επίπεδο, με τα αποτελέσματά της να αναμένονται με ενδιαφέρον.