Ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο «χρησιμοποιεί» την Καβάλα για διακοπές στα… Σκόπια

Με φωτογραφίες της Καβάλας οι Ολλανδοί δελεάζουν τους υποψήφιους πελάτες τους για να κάνουν διακοπές σε ξενοδοχείο στην... Οχρίδα-Πρόκειται για λάθος ή «μετέφεραν» σκόπιμα την Καβάλα στα Σκόπια;

Για άλλη μια φορά η Καβάλα «πρωταγωνιστεί» σε διαφημιστική καμπάνια του εξωτερικού για ιδανικές διακοπές, αυτή τη φορά, όμως, για λάθος… λόγο. Ένα Ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο «ανέβασε» στο facebook φωτογραφίες από την Καβάλα, για να προτρέψει τους υποψήφιους πελάτες τους να κάνουν διακοπές σε ξενοδοχείο στην… Οχρίδα των Σκοπίων!

Σύμφωνα με την εν λόγω πρακτική της σελίδας, την οποία αλίευσε η Καβαλιώτικη σελίδα Καβάλα Συμβαίνει Τώρα, οι χρήστες της σελίδας WeFlyCheap (μπορείτε να δείτε τη σελίδα στο facebook εδώ), αντικρίζοντας τις φωτογραφίες της Καβάλας, επισκέπτονται το link το οποίο βρίσκεται ακριβώς από πάνω τους για να φτάσουν… εδώ, για «φθηνές και πολυτελείς» διακοπές στα… Σκόπια.

Το θέμα από τουριστικό γίνεται αμιγώς πολιτικό, είτε η εν λόγω Ολλανδική εταιρεία «μπέρδεψε» τη γεωγραφική θέση της Καβάλας σκόπιμα ή από λάθος στο… γκουγκλάρισμα, ωστόσο τα «θύματα» στην εν λόγω περίπτωση θα είναι οι ίδιοι οι πελάτες της, όταν θα ψάχνουν στην… Οχρίδα τη Θάσο, τους Αμμολόφους και τους Φιλίππους.