Ενημέρωση για την πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και δραστηριοτήτων

Το επιμελητήριο Καβάλας σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος διοργανώνουν εκδήλωση , το βράδυ της Δευτέρας (18/6) στην οποία θα μιλήσει ο διευθυντής του Διεπιμελητηριακού Φορέα Πιστοποίησης της ΚΕΕΕ, Άγγελο Τόλκα

Ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων και της οικονομίας και καλύπτοντας σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο θέματα πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων και εξειδίκευσης, το επιμελητήριο Καβάλας σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και δραστηριοτήτων».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Ιουνίου στις 19:00 στην αίθουσα σεμιναρίων του επιμελητηρίου Καβάλας (Ομονοίας 50, 2ος όροφος) με κεντρικό Ομιλητή τον Διευθυντή του Διεπιμελητηριακού Φορέα Πιστοποίησης της ΚΕΕΕ, Άγγελο Τόλκα.

Τα βασικά θέματα που θα αναπτυχθούν

Παρουσίαση της πρωτοβουλίας της ΚΕΕΕ για ίδρυση του Διεπιμελητηριακού Φορέα Πιστοποίησης για επαγγέλματα που μέχρι σήμερα δεν έχουν κάποιο ρυθμιστικό πλαίσιο, για επαγγελματικές δραστηριότητες που έχουν ενδιαφέρον για την τοπική οικονομία, καθώς και παραδοσιακά επαγγέλματα που χάνονται στο πέρασμα του χρόνου ενώ αξίζει να τα προστατεύσουμε.

Βασικός στόχος η πιστοποίηση των φυσικών προσώπων μέσα από την αναγνώριση της κατάρτισης, της γνώσης και της εμπειρίας τους που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες και καταγεγραμμένες απαιτήσεις, προδιαγραφές και διαδικασίες που προβλέπονται από διεθνή πρότυπα.

Ο σημαντικός ρόλος που έχουν στην εποχή μας η εξειδίκευση και η πιστοποίηση σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Καβάλας στα τηλέφωνα 2510-222212 εσωτ. 4 Σούζη Μαυρομμάτη.