Φέρνει κόσμο στην Καβάλα ο αθλητικός τουρισμός…

100 αθλητές από Θεσσαλονίκη και Δράμα στο κλειστό κολυμβητήριο τις τελευταίες ημέρες, περισσότεροι από 3000 την επόμενη εβδομάδα για το πανελλήνιο στίβου παμπαίδων - παγκορασίδων

Μπορεί να μην φιλοξενεί τον τελευταίο καιρό μεγάλες διοργανώσεις, ωστόσο εξακολουθεί να αποτελεί πόλο έλξης για αθλητές όχι μόνο από την Καβάλα αλλά και την Βόρεια Ελλάδα γενικότερα. Ο λόγος για κλειστό κολυμβητήριο της Καβάλας, το οποίο συνεχώς εξυπηρετεί πέραν από τους ομίλους της πόλης και τους Καβαλιώτες που θέλουν να αθληθούν και πολλούς που έρχονται στην πόλη μόνο γι’ αυτό! Να γυμναστούν και να κολυμπήσουν δηλαδή σ’ ένα από τα πιο σύγχρονα κολυμβητήρια της χώρας. Έτσι λοιπόν από την περασμένη Δευτέρα, περισσότεροι από 100 αθλητές και συνοδοί από τη Θεσσαλονίκη και τη Δράμα, βρίσκονται στην πόλη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους εν όψει αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και θα συνεχίσουν να προπονούνται για πέντε ημέρες στο δημοτικό κλειστό κολυμβητήριο.

1000 αθλητές από 130 συλλόγους

Εξάλλου στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη», το Σαββατοκύριακο, 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου παμπαίδων-πανκορασίδων. Αυτό σημαίνει ότι θα επισκεφτούν την Καβάλα περισσότερα από 3.000 άτομα, ανάμεσα στους οποίους περίπου 1.000 αθλητές, από 130 αθλητικούς συλλόγους και από 29 νομούς. Για τις ημερομηνίες αυτές, τα ξενοδοχεία της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής, παρουσιάζουν πληρότητα 100% λόγω αυτής της διοργάνωσης.