Καβάλα: Όλοι την… ψάχνουν για διακοπές-Στους 20 δημοφιλέστερους προορισμούς την «κατατάσσουν» οι αναζητήσεις πτήσεων εσωτερικού

Τα στοιχεία προέρχονται από τα δεδομένα τα οποία έχει στη διάθεσή της η Skyscanner για αναζητήσεις πτήσεων μετ' επιστροφής σε Ελλάδα και εξωτερικό για το καλοκαίρι του 2018-Η Καβάλα ανέβηκε 23 θέσεις!

Σε άλλη μια λίστα τουριστικής «διάκρισης» μπαίνει η Καβάλα. Αυτή τη φορά το… χρωστάει στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος», το οποίο την «κατατάσσει» στους 20 δημοφιλέστερους προορισμούς σε αναζητήσεις εντός Ελλάδος, σύμφωνα με τα δεδομένα τα οποία έχει στη διάθεσή της η Skyscanner για αναζητήσεις πτήσεων μετ’ επιστροφής για αναχωρήσεις από την Ελλάδα μέσα στο χρονικό διάστημα 15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου 2018.

Στους προορισμούς του εσωτερικού η Κρήτη φαίνεται πως για άλλη μια χρονιά είναι πρώτη στις αναζητήσεις πτήσεων για μια καλοκαιρινή απόδραση, ενώ άνοδο στην κατάταξη σε σύγκριση με το ίδιο χρονικό διάστημα του 2017 παρατηρείται φέτος για τα νησιά Ρόδο (+1 θέση), Σαντορίνη (+2 θέσεις), Πάρο (+2 θέσεις), Σάμο (+1 θέση), Κεφαλλονιά (+3), Νάξο (+4), «αλλά και για έναν προορισμό έκπληξη της ηπειρωτικής Ελλάδας, την όμορφη Καβάλα (+23 θέσεις)», όπως αναφέρει η Skyscanner.

Συνολικά οι 20 δημοφιλέστεροι προορισμοί εσωτερικού είναι κατά σειρά οι εξής: Κρήτη, Ρόδος, Αθήνα, Σαντορίνη, Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη, Πάρος, Κως, Χίος, Κέρκυρα, Σάμος, Ικαρία, Αλεξανδρούπολη, Μήλος, Κάρπαθος, Λήμνος, Αστυπάλαια, Κεφαλλονιά, Νάξος και Καβάλα.