Επιμελητήριο Καβάλας: Συνάντηση του προεδρείου με Κικίλια Κουμουτσάκο και Λαζαρίδη

Την ευκαιρία να παρουσιάσει τα πλεονεκτήματα αλλά και τα προβλήματα της Καβάλας είχε ο Μάρκος Δέμπας στους 2 τομεάρχες της ΝΔ

Με τους τομεάρχες άμυνας και εξωτερικών της ΝΔ καθώς και τον σύμβουλο επικοινωνίας του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (9/7) ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του επιμελητηρίου της Καβάλας. Ο Βασίλης Κικίλιας και ο Γιώργος Κουμουτσάκος μαζί με τον Μακάριο Λαζαρίδη βρέθηκαν στην Καβάλα λόγω της εκδήλωσης του Ινστιτούτου πολιτικών μελετών «Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης», και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με θεσμικούς φορείς της περιοχής.

Ο πρόεδρος Μάρκος Δέμπας έκανε μια συνοπτική παρουσίαση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις. Ακολούθησε συζήτηση για την δυνατότητα επίλυσης, με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο, των προβλημάτων της περιοχής και την αξιοποίηση της γεωγραφικής θέσης της περιοχής μας.

Ο κ. Κικίλιας και ο κ. Κουμουτσάκος έκριναν ότι τα αιτήματα είναι εύλογα και συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.