Το επιμελητήριο Καβάλας στην 83η διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης

Κάλεσμα στις επιχειρήσεις να συμμετέχουν στην μεγάλη γιορτή, όπου τα έξοδα μεταφοράς προϊόντων, ενοικίασης και διαμόρφωσης των περιπτέρων θα είναι καλυμμένα

Για ακόμα μια χρονιά το επιμελητήριο της Καβάλας θα δώσει το παρών στην διεθνή έκθεση της Θεσσαλονίκης που φέτος θα διοργανωθεί για 83η χρονιά, από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα με ανακοίνωση του προσκαλεί τις επιχειρήσεις της περιοχής να δηλώσουν συμμετοχή, δεδομένου ότι τα οφέλη από την συμμετοχή τους σ’ αυτήν είναι πολλά. Όσες θελήσουν να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην ΔΕΘ θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 10/8, με το επιμελητήριο να αναλαμβάνει να καλύψει όλες τις δαπάνες που αφορούν το περίπτερο (ενοικίαση χώρου, κατασκευή και βασική διαμόρφωση του χώρου) καθώς και την μεταφορά των δειγμάτων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του επιμελητηρίου Καβάλας

«Τα οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά»

«Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει  ότι θα συμμετέχει φέτος στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018 .

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες παρουσίες επιχειρήσεων – μελών μας στην 81η και 82η διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης, σας καλούμε να συμμετέχετε στην 83η διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Δεδομένου ότι τα οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά, το επιμελητήριο μας αποδέχθηκε και φέτος την πρόταση της κεντρικής ένωσης επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕ) για συμμετοχή του σε stand στο περίπτερο 2 ή 3, όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα επιμελητήρια της χώρας. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η ΚΕΕ σχεδιάζει, όπως και πέρυσι από κοινού με τη ΔΕΘ ΑΕ, τη διοργάνωση ημέρας αφιερωμένης στα επιμελητήρια, με εκδηλώσεις και γεγονότα σχετικά με το ρόλο και το έργο τους καθώς επίσης και ημέρας γευσιγνωσίας τροφίμων και ποτών.

Σημειώνεται ότι η 83η ΔΕΘ στην οποία θα συμμετέχουν ως τιμώμενη χώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο – αίτηση συμμετοχής στο επιμελητήριο Καβάλας, το αργότερο έως την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018.

Το Επιμελητήριο θα καλύψει όλες τις δαπάνες που αφορούν το περίπτερο  και την έκθεση των προϊόντων-δειγμάτων δηλ.: ενοικίαση χώρου, κατασκευή και βασική διαμόρφωση περιπτέρου και μεταφορά δειγμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλ. 2510 222212 με την Σούζη Μαυρομμάτη (εσωτ. 4) και Δέσποινα  Παρασύρη (εσωτ.11), e-mail.:[email protected], ιστοσελίδα  www.kcci.gr».