Στην 26η KAVALAEXPO ο Αντώνης Σαμαράς [φωτογραφίες]

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στα περίπτερα της Έκθεσης, ενώ επισκέφτηκε και το 9ο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής-Η περιοδεία του στην Καβάλα ολοκληρώνεται με την ομιλία του σε κεντρικό ξενοδοχείο

Την 26η KAVALAEXPO (δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια της Έκθεσης εδώ) επισκέφτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου 2018 ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Επιμελητηρίου Καβάλας και του προέδρου του, Μάρκου Δέμπα.

Ο κ. Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Καβάλας της ΝΔ, Νίκο Παναγιωτόπουλο, ξεναγήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο της Καβάλας«Απόστολος Μαρδύρης» και στα περίπτερα της Έκθεσης από τον κ. Δέμπα, ενημερώθηκε για τις επιχειρήσεις και για τα τοπικά προϊόντα της περιοχής από τους ίδιους τους επιχειρηματίες, ενώ επισκέφτηκε και το Σαλόνι Γαστρονομίας, δοκιμάζοντας τοπικές γεύσεις.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε και το 9ο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής (δείτε φωτογραφίες από το Φεστιβάλ εδώ) στο οποίο ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, καθηγητή του ΤΕΙ ΑΜ-Θ, Δημήτρη Πογαρίδη.

Το βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός θα παρακαθίσει σε δείπνο το οποίο θα παραθέσει το Επιμελητήριο Καβάλας, ενώ την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 ολοκληρώνει την περιοδεία του στην Καβάλα με την ομιλία του με θέμα «Πολιτικές και Οικονομικές εξελίξεις» στις 11:30 στο ξενοδοχείο Airotel Galaxy.

*Φωτογραφίες: Λάσκαρης Τσούτσας