«Ο Τόπος της ζωής μας» στην έκθεση Kavala Expo 2018

O επικεφαλής του συνδυασμού Μάκης Παπαδόπουλος μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους επισκέφτηκαν την μεγάλη εμπορική έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας

Ο Μάκης Παπαδόπουλος μαζί με μία μεγάλη ομάδα από υποψήφιους και υποψήφιες δημοτικούς συμβούλους που θα συμμετέχουν με τον «Τόπο της ζωής μας» στις δημοτικές εκλογές του 2019 επισκέφθηκαν την εμπορική έκθεση του Επιμελητηρίου Kavala Expo κατά τις τρεις πρώτες ημέρες λειτουργίας της.

Σκοπός των επισκέψεων ήταν να ενημερωθούν και να συζητήσουν από κοντά με τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες για τις εξελίξεις στη δραστηριότητά τους, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Σε δηλώσεις του, ο Μάκης Παπαδόπουλος συνεχάρη το Επιμελητήριο Καβάλας για την άρτια οργάνωση και εξήρε την πρωτοβουλία να προβληθεί φέτος η τοπική γαστρονομία, επισημαίνοντας ότι η προώθησή της δημιουργεί πολλαπλασιαστικά θετικά αποτελέσματα σε όλους τους κλάδους της τοπικής παραγωγής, της μεταποίησης και φυσικά του τουρισμού.

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έκανε για το φετινό Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα νέα παιδιά πάντα μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τις ιδέες, τη δημιουργικότητα και τα νέα προϊόντα που σκέφτονται. Οι νέοι είναι το μέλλον που πρέπει πάντα να  στηρίζουμε».