Νέες… πτήσεις για το αεροδρόμιο της Καβάλας και για την τουριστική κίνηση

Ευχάριστα νέα και με... αριθμούς κομίζει ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της ΑΜ-Θ, Κώστας Αντωνιάδης για την επιβατική κίνηση στο «Μέγας Αλέξανδρος» και για την τουριστική κίνηση στην Περιφέρεια

Αυξημένη ήταν η επιβατική κίνηση και τον μήνα Σεπτέμβριο του 2018 στο αεροδρόμιο της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία κοινοποίησε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜ-Θ, Κώστας Αντωνιάδης, κάτι το οποίο άπτεται και της τουριστικής κίνησης στην Περιφέρεια.

Το σχόλιο του Κώστα Αντωνιάδη για την κίνηση στο «Μέγας Αλέξανδρος»

Τα ευχάριστα νέα για την αύξηση της τουριστικής κίνησης στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ συνεχίζονται. Το Αεροδρόμιο της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» και για τον μήνα Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτος είχε μια αύξηση σε ποσοστό 16,7% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2017, που σε απόλυτους αριθμούς σημαίνει ότι αφίχθησαν 51.990 τουρίστες-επιβάτες τον Σεπτέμβριο του 2018, έναντι 44.567 επιβάτες τον Αύγουστο του 2017, ενώ, παράλληλα, είχαμε και αύξηση και των αριθμών των πτήσεων σε ποσοστό 9,7%, ήτοι το Σεπτέμβριο του 2018 είχαμε 401 πτήσεις προς το Αεροδρόμιο της Καβάλας, έναντι 359 τον αντίστοιχο μήνα του 2017, με πρώτη την Γερμανία, με 135 πτήσεις, δεύτερη τη Μεγάλη Βρετανία με 73 πτήσεις, τρίτη την Σουηδία με 24 πτήσεις και τέταρτη την Πολωνία με 24 πτήσεις. Η προσπάθεια συνεχίζεται!!!