Κλειστή η Εφορία λόγω… Γενικής Συνέλευσης

Την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου τα γραφεία της ΔΟΥ Καβάλας θα λειτουργήσουν μέχρι τις 10.00, λόγω των συνδικαλιστικών υποχρεώσεων των εργαζομένων

Κλειστή για το κοινό θα είναι η Εφορία της Καβάλας, καθώς και τα γραφεία εξυπηρέτησης φορολογουμένων σε Νέστο και Παγγαίο, την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως και την λήξη του ωραρίου (15.30), λόγω της προγραμματισμένης ετήσιας ΓΣ του συλλόγου των εργαζομένων στις ΔΟΥ Καβάλας και Δράμας. Στην ανακοίνωση που υπογράφεται από την προϊστάμενη της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας της Καβάλας Φωφώ Παναγιωτοπούλου τονίζεται ότι το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων Θάσου θα λειτουργεί κανονικά εκτός από το ταμείο και ότι όσων φορολογουμένων λήγει εκείνη την ημέρα κάποια προθεσμία εκπλήρωσης υποχρεώσεων θα υπάρξει παράταση.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Καβάλας και τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων Νέστου και Παγγαίου θα παραμείνουν κλειστά στις 01 Νοεμβρίου 2018 ημέρα Πέμπτη και από ώρα 10:00 π.μ. έως 15:30 μ.μ. λόγω πραγματοποίησης της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Εργαζομένων στις ΔΟΥ Νομών Καβάλας-Δράμας. Το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων Θάσου θα λειτουργεί κανονικά εκτός από την πραγματοποίηση συναλλαγών με το ταμείο κατά την ως άνω ημερομηνία.

Οι προθεσμίες εκπλήρωσης υποχρεώσεων των πολιτών που τυχόν λήγουν κατά την ημέρα πραγματοποίησης της προαναφερθείσας Συνέλευσης, παρατείνονται σύμφωνα με την αριθ.1026510/1658/370/Α0014/ΠΟΛ.1101/19.03.2002 (Β΄524) απόφαση του υπουργού  Οικονομικών».