Το Επιμελητήριο πάει… Ολλανδία

Συμμετέχει στην 2η Ελληνο-Ολλανδική Έκθεση/Φεστιβάλ «Feel, Taste, Live Greece» στην Ουτρέχτη, με εμπορικές και διαπολιτισμικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network σας ενημερώνει ότι η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «Ελλάδα Παντού» διοργανώνει παρουσίαση της 2ης Ελληνο-Ολλανδικής Έκθεσης/Φεστιβάλ. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, στις 15-17 Μαρτίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Expo Houten Διεύθυνση Meidoornkade 24 3992 AE Houten (Ουτρέχτη). Το θέμα της 2ης Ελληνο – Ολλανδικής  Έκθεσης / Φεστιβάλ είναι οι εμπορικές και διαπολιτισμικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για όσες επιχειρήσεις, επαγγελματίες και θεσμικούς φορείς απευθύνονται στο Ολλανδικό κοινό ή στον Ελληνισμό της Ολλανδίας, να προβάλουν και να πουλήσουν, προϊόντα υπηρεσίες και αγαθά.

Την Έκθεση / Φεστιβάλ αναμένεται να επισκεφτούν Ολλανδοί και Έλληνες από το BENELUX (Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο) για να ψυχαγωγηθούν δοκιμάζοντας νέες γεύσεις, υπηρεσίες και προϊόντα από την Ελλάδα αλλά και την Ολλανδία.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν B2B επαγγελματικές συναντήσεις και δράσεις, με σκοπό να δημιουργηθούν συνθήκες ανάπτυξης νέων συνεργασιών ώστε να δικτυωθείτε επιχειρηματικά τόσο με τους υπόλοιπους εκθέτες, αλλά και τους ειδικούς καλεσμένους μας.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 18:00 με 20:00 στο Επιμελητήριο Καβάλας Ομονοίας 50, δεύτερος όροφος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλέφωνο 2510 222212 (εσωτ. 4) Σούζη Μαυρομμάτη ή (εσωτ.11) Δέσποινα Παρασύρη.