Όταν ο Μακάριος έβαλε το δάχτυλο στη… «μαρμίτα»! [φωτογραφίες]

Ο Σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεναγήθηκε στους χώρους όπου φτιάχνεται η πρώτη καβαλιώτικη μπίρα και μίλησε με τους ανθρώπους πίσω από τη Marmita «Red» Ale

Τη Μικροζυθοποιία Καβάλας επισκέφθηκε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης. Η επιχείρηση των Θάνου Τσουκαλά και Βαγγέλη Φάκα παρασκευάζει στην Καβάλα την κόκκινη μπίρα Marmita «Red» Ale.

Ο κ. Λαζαρίδης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις από τους ιδιοκτήτες της μικροζυθοποιίας και συζήτησε μαζί τους για τα επιχειρηματικά τους σχέδια, τα προβλήματα με την γραφειοκρατία αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι άνθρωποι που επιλέγουν να επενδύσουν στις δικές τους δυνάμεις.

«Η Ελλάδα», ανέφερε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, «έχει ανάγκη από ανθρώπους που επενδύουν στον τόπο τους, αξιοποιούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής τους και παράγουν ποιοτικά προϊόντα με προστιθέμενη αξία. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για την οικονομική ανόρθωση της πατρίδας μας. Είναι δέσμευση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ότι η Νέα Δημοκρατία θα προχωρήσει σε μείωση της φορολογίας, απλοποίηση των διαδικασιών και εκσυγχρονισμό του δημόσιου τομέα, ώστε να εξυπηρετεί και να μην ταλαιπωρεί τους πολίτες».