Σεμινάριο βραχυχρόνιας μίσθωσης (Airbnb) από τον Ροταριανό Όμιλο Δυτικής Καβάλας και την ΟΕΒΕΚ

Ο Γιώργος Ιντζιάδης δραστηριοποιείται στη διαχείριση ακινήτων στη Θεσσαλονίκη και θα προσπαθήσει να δώσει κατατοπιστικές απαντήσεις για ένα θέμα το οποίο «τρέχει» αυτήν την περίοδο, ειδικά σε τουριστικές περιοχές

Ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών-Εμπόρων Νομού Καβάλας, διοργανώνουν σεμινάριο βραχυχρόνιας μίσθωσης (Airbnb) για 1η φορά στην Καβάλα την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Ωκεανίς, από τις 17:30 μέχρι τις 21:00 περίπου.

Εκατοντάδες είναι τα ακίνητα του Νομού Καβάλας τα οποία διατίθενται με τη νέου τύπου μίσθωση και πολλά τα επαγγέλματα τα οποία δραστηριοποιούνται γύρω από αυτήν. Ο χώρος χρειάζεται σοβαρούς επαγγελματίες για να διαχειριστούν το ευαίσθητο κομμάτι που λέγεται Τουρισμός.

Ο καλεσμένος εισηγητής από τη Θεσσαλονίκη, Γιώργος Ιντζιάδης δραστηριοποιείται υπεύθυνα στη διαχείριση ακινήτων και θα προσπαθήσει να βοηθήσει με τις γνώσεις του νέους και παλιούς ιδιοκτήτες διαθέσιμων κατοικιών μέσω βραχυχρόνιας μίσθωσης, αλλά και εν δυνάμει μελλοντικούς, καθώς και επαγγελματίες οι οποίοι ασχολούνται με θέματα τα οποία άπτονται των οικονομικών και ιδιοκτησιακών θεμάτων.

Η είσοδος στο σεμινάριο είναι δωρεάν και οι θέσεις περιορισμένες.