Οι επιχειρηματίες επίπλωσης και διακόσμησης πάνε Σαμψούντα…

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Καβάλας για συμμετοχή σε επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β στην Έκθεση Επίπλων και Διακόσμησης Samsun 2019 στις 13 Μαρτίου

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, ενημερώνει ότι το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Σαμψούντας διοργανώνει επιχειρηματικές συναντήσεις B2B κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Επίπλων και Διακόσμησης Samsun 2019 σε συνεργασία με την ένωση MOBID (Κατασκευαστές Επίπλων και Σύλλογος Επιχειρηματιών της Σαμψούντας). Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ημερομηνιών 12.03.2019 και 17.03.2019 ενώ η εκδήλωση B2B θα λάβει χώρα στις 13.03.2019. Επίσης στις 14.03.2019 θα διοργανωθούν επισκέψεις στους τοπικούς κατασκευαστές επίπλων. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την TÜYAP, η οποία είναι ο διοργανωτής της έκθεσης και του MOBID.
Οι συμμετέχοντες στην έκθεση είναι γενικά εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της επίπλωσης και διακόσμησης. Αυτές οι εταιρείες θα είναι επίσης οι κύριοι συμμετέχοντες στην εκδήλωση B2B.
Η συμμετοχή στις επιχειρηματικές συναντήσεις είναι δωρεάν και όλοι οι πελάτες που δραστηριοποιούνται στους σχετικούς τομείς είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Τα τοπικά έξοδα μεταφοράς και τα έξοδα διαμονής καλύπτονται από το MOBID ενώ το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων θα πρέπει να καλυφθούν από τους συμμετέχοντες.
Για την έγκαιρη διοργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Καβάλας στο 2510 222212 (εσωτ. 4) Σούζη Μαυρομμάτη ή (εσωτ. 11) Δέσποινα Παρασύρη και στο email [email protected]