Προσοχή: Επιτήδειοι έβαλαν στο μάτι επιχειρήσεις της Καβάλας

Προσπάθεια εξαπάτησης επιχειρηματιών της περιοχής καταγγέλλει με ανακοίνωση του το Επιμελητήριο της Καβάλας, από επιτήδειους που τους τηλεφωνούν και ζητούν χρήματα για εξυπηρετήσεις και διευκολύνσεις…

Με μια ασυνήθιστη, ομολογουμένως, ανακοίνωση της η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας απευθύνεται στις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες της περιοχής και τους εφιστά την προσοχή τους προκειμένου να μην πέσουν θύματα επιτήδειων που τους ζητούν χρήματα!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχουν αναφερθεί αρκετά περιστατικά παραπλανητικών τηλεφωνημάτων στα οποία οι επιτήδειοι ζητούν χρηματικά ποσά από τους επιχειρηματίες προσποιούμενοι υπαλλήλους της διεύθυνσης Υγιεινής άλλα και άλλων δημόσιων υπηρεσιών, προκειμένου να τους εξυπηρετήσουν ή ακόμα και να τους προτείνουν ένταξη σε κάποια προγράμματα ΕΣΠΑ.

Το Επιμελητήριο καλεί τα μέλη του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά, μιας και πρόκειται για προσπάθειες εξαπάτησης και να απευθυνθούν στις υπηρεσίες του για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Καβάλας

«Στόχος τους η εξαπάτηση με την καταβολή χρηματικών ποσών…»

«Αξιότιμα Μέλη Επιχειρηματίες, Το Επιμελητήριο Καβάλας θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή όλων σας, σε φαινόμενα που έχουν παρουσιασθεί τις τελευταίες ημέρες από επιτήδειους, που προσπαθούν να εξαπατήσουν επιχειρήσεις-επιχειρηματίες, λέγοντας τους τηλεφωνικά ότι είναι από την Δ/νση Υγιεινής ή κάποια άλλη Δημόσια Υπηρεσία, για να τακτοποιήσουν διάφορα θέματα ή να προτείνουν διάφορα προγράμματα ΕΣΠΑ και ζητούν την καταβολή χρημάτων προκειμένου να αποστείλουν υλικό ή διάφορες άλλες δικαιολογίες.

Παρακαλούμε να ζητάτε σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή την οποιαδήποτε προσφερόμενη υπηρεσία, καθώς χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, δεδομένου ότι αυτά είναι παραπλανητικά τηλεφωνήματα τα οποία έχουν ως μόνο στόχο την εξαπάτηση σας με την καταβολή χρηματικών ποσών.

Για κάθετε πρόσθετη διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε στις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Καβάλας στο τηλέφωνο 2510 222212 και στο email [email protected]».