Επιχειρηματική αποστολή σε Βελιγράδι και Μόσχα

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Καβάλας σε επιχειρήσεις του κλάδου των δομικών υλικών να συμμετέχουν στην αποστολή από τα μέσα έως το τέλος Μαΐου

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων EnterpriseEuropeNetwork, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι ο οργανισμός Enterprise Greece σε συνέχεια της δράσης του για την ενίσχυση της παρουσίας ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου των δομικών υλικών στις αγορές της Σερβίας και Ρωσίας προγραμματίζει για16/05- 30/05/2019 επιχειρηματική αποστολή στο Βελιγράδι και τη Μόσχα.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Βελιγράδι και τη Μόσχα, σε συνεργασία με τα γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Βελιγραδίου και Μόσχας, οι προϊστάμενοι των οποίων, πρότειναν τη διοργάνωση της εν λόγω επιχειρηματικής αποστολής κρίνοντας ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον κλάδο των Δομικών Υλικών, στις χώρες που υπηρετούν.

Σημειώνεται ότι όποιος επιθυμεί, μπορεί να λάβει μέρος στις επιχειρηματικές συναντήσεις μιας εκ των δύο χωρών, ενώ η οριστικοποίηση της συμμετοχής και η καταβολή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εφόσον έχουν εξασφαλιστεί τουλάχιστον πέντε συναντήσεις ανά χώρα.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι  23 Φεβρουαρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλέφωνο 2510 222212 (εσωτ. 4) Σούζη Μαυρομμάτη ή (εσωτ. 11) Δέσποινα Παρασύρη και στο [email protected]